tirsdag 27. september 2011

Høstens store mål i havn :-)

For Eldjenta, som gikk godkjent mønstringsløp i går :-) Da det ikke ble noe travløp på Alf, så meldte vi likeså godt Eldjenta til mønstring i stedet. Værmeldingen varsla tidlig om dårlig vær på mandag, lite gledelig lesning på yr.no, som “trua” med den første skikkelige høststormen, og jeg frykta veldig blaut og guffen bane. Men vi hadde ikke så mye å frykte, været var dårlig, rett og slett regn og vind og høst og surt og kaldt !!! (phu!). Men store sterke Eldjenta lot seg ikke vippe av pinnen av den grunn. Hun har da vært ute å trent i drittvær før hun, så dette tok hun på strak hov og trava inn til en flott tid, godt under kravet (1.49.4), hurra for Jenta vårres :-D

2011-26sept_3

Jeg kjørte henne sjøl, må jo lufte lisensen min en gang i blandt ;-) Hun er stor (157 cm på rumpa) og det ble påpekt av flere i går. Nesten rart at en så liten hingst som Lome Elden kan lage så store avkom ;-). Så er hun lang i kroppen, og det er bra da hun er linjetraver. Trenger ikke noe belegg eller busser eller noe på beina. Har tunge Cytek sko enda, hun har aldri hatt noe annet på beina, og de skal hun få gå med enda en stund. Mye som tyder på at hun også blir barfot traver som voksen, men det finner vi ut etterhvert som hun blir utvokst, og klar for litt mere fart. Enn så lenge flyter det fint med de tunge jernskoa.

2011-26sept_2

Her er vi ferdige, ser det på gliset mitt, er meget fornøyd med innsatsen til Eldjenta!

2011-26sept_1

Da er det bare å “pakke henne inn for vintertrening” :-) Mye styrketrening blir det til vinteren, må bli sterk for å bære den store kroppen med det lange steget jenta vårres.

På søndagen er det løp igjen, da skal både Alf og Ardvinna i ilden ! Kommer mere om det her i løpet av uka :)

Annelise

Ingen kommentarer: