søndag 4. september 2011

Vel tøff debut kanskje ?

Vi venta til det ble lunchtrav på Leangen, Amerikaner løp 1640a, med avvisning på siste startdato, og trodde kanskje det kunne være en grei debut for Alf hos oss. Vel, med løpsprogrammet i hus kan vi bare konstantere at han er ute i tøft lag lille Alf ..! Det kryr av hester i Alf sitt grunnlag på Leangen, og i de løpene som i teorien har vært aktuelle for ham i det siste, har det gjerne vært meldt mange flere hester enn det er plass til i løpet, så jeg fikk litt “hakeslepp” da jeg så innmeldingslista gitt :-S

2011-startliste-6sept

Eneste fordel som dårligste hest i feltet (på papiret), er at Alf får spor 1. Nå aner jeg ikke om han er startrask, og kan forsvare sporet sitt, men vi får ta det som en gjennomføring. Han har bare 45 poeng, og det er to 0’er i raden som ryker ut, så vi har ingenting å tape. Klarer han å kapre til seg en premie i dette selskapet får vi være veldig veldig glade !!

Vi hadde meldt på Andre H Stensen siden vi har brukt han mye på Ardvinna med godt resultat, men han kommer ikke opp på lunchtrav, dermed får Ragnhild sjangsen i stedet. Hun har netopp fått en flott bronsjemedalje i NM for damer, og er “ung og sulten”, så vi håper og tror Ragnhild løser oppgaven godt med Alfalfa :-D.

2011-alf2sept_01

Hvordan formen hans er i forhold til i vinter når han gjorde flere gode løp på Leangen er, aner jeg ikke. Han trener godt, har blitt en del sterkere i bakkene, har god arbeidsmoral og er veldig treningsvillig. Siste “blåser” før løpet gjorde vi unna på fredagen på Remarka, og jeg syntes han kjennes frisk og “fresh” ut. Fin spenst i steget og klokkereint trav. Så vi får bare la det stå til, og håpe han får et fin løp på tirsdagen.

2011-alf2sept_02

Så er gutten i meget godt hummør om dagen, og det må man jo bli, når en har så fine omgivelser å trene i ;-) Vi koser oss på treningsturene både jeg og Alf, og resten av flokken :-D.

Etter trening, dusj og en velfortjent lunch, er det ute til damene, og selfølgelig skal det rulles :-/ Ren og pen kan man IKKE være lenge, når man er hest… må vite .. hehe:

Annelise

Ingen kommentarer: