mandag 3. oktober 2011

Gode prestasjoner av Ardvinna og Alfalfa:-)

I går ble det en travel dag på banen, med to starthester, og to fine premier ble resultatet, da er det morro å drive med trav :-) . Begge hadde dårlige startspor, og begge løste oppgaven bra. Spesielt Alf imponerte med en sugende sluttspurt og en flott 3. plass.

2011-2okt-3pl-maalfoto

Målfoto til Alf over her, imponerende med tanke på at han kom ut som 3.siste hest i stallsvingen. Da han passerte meg ved Stall Kroa, håpa jeg på at han skulle rekke fram til siste premie. Han kom som ei kule, og havna på trippelen :-) Det var en spurt det lukta svidd av gitt ;-) og dette lover bra for vinteren!!

Video fra løpet, hvor Alf har startnummer 8, ytterst på vingen bak bilen. Han er ingen startkatapult akkurat, og havna bakerst i feltet. Arve kjører et pent løp, avanserer på innerspor og får åpning på oppløpet. Denne åpningen kunne godt å kommet litt før.. hehe, det var fart i beina til Alf over mål, og han var ikke langt unna 2.plassen heller. Veldig fornøyd med Alf sin innsats i går, nå blir det 14 dager til neste løp for han :-)

Ardvinna hadde enda dårligere startspor enn Alf, bakspor på tillegg; et håpløst utgangspunkt i et knallsterkt felt. Hun jobba på bra til siste svingen, da mista hun “piffen” litt, og etter målpassering så vi hvorfor; hun hadde sparka av seg et knebelegg, og slått seg litt på sitt venstre “problemkne”. I går så det ut som ovarflatesår bare, men om hun har skada kneet ser jeg når jeg tar av stallbanasjer i dag. Får håpe hun IKKE har det. Tatt dette i betraktning, får hun godkjent og vel så det Ardvinna også :-). Fikk en fin 6.premie i går, og det med et håpløst utgangspunkt mot gode hester samt utstyrstrøbbel.

Har/hadde planer om å starte Ardvinna neste løpsdag på Leangen, men jeg får ta en vurdering av kne i dag, og ser det hovent ut, så avventer vi.

Alt i alt, en travel men flott dag på banen :-)

Annelise

2 kommentarer:

Marina sa...

ja d va et oppløp d lukta svidd av!!! Gratulere!! :D

Annelise Wara sa...

Takk for det :-) Gleder meg allerede til neste løp med Alfegutten :-))