onsdag 5. oktober 2011

Litt løsgjørende trening :-)

På våre flinke travere etter ei helg med travløp. Både Alf og Ardvinna har fått lufte seg litt på ridebanen, først litt løsjogging, så litt longering på begge to. Ingen av dem bar noe preg av å være slitne etter travløpene nei, mye overskudds energi og “fnutt” hos begge to.

2011-alf4okt_01

Alf i fin stil varmer opp til dagens løsgjørende arbeid ;-)

2011-alf4okt_02

Etter noe runder i “fri stil” tar han helt av og freser rundt på ridebanen i bukkesprang og “vill jubel” :-) Gøy å se på friske hester med masse overskudd utfolde seg fritt.

2011-alf4okt_03

Trav og Galopp nytt oppsummerte Alf sin innsats på søndagen slik; “ALFALFA femte innvendig, spurtet frenetisk ettersen åpning” :-). En grei oppsummering det.

Ardvinna sitt kne var ikke spesielt vakkert et par dager etter løpet, men det ser heldigvis ut til å bare være overfladiske sår, og klarer jeg å holde det reint så gror det forhåpentligvis fort;

2011-ardvinna-4okt_04

I fjor vinter slet vi med lymfangitt i dette kneet, det vil vi ikke ha nå, krysser armer iog bein for at vi slipper! På med knebelegg, og ut for “rist-laus-trim” på ridebanen. Først litt løsjogging som Alf, så litt longering:

2011-ardvinna-4okt_02

Longering i både trav og galopp:

2011-ardvinna-4okt_01

Har aldri vært borti en hest på er så sjølgående på ridebanen; hun kan holde på i det uendelige. Trenger bare å stå i midten å si PROoooo … :-) Det er så masse energi i den dama der, har aldri opplevd maken. Så er hun vakker;

2011-ardvinna-4okt_03

Sånn helt objektivt sett ;-) I TGN ble Ardvinnas innsats på søndagen beskrevet slik; “Ardvinna tredje innvendig, bortheftet i siste sving, positivt oppløp”. Det var nok i siste sving hun sparka av seg sitt knebelegg. Hesten foran klarte ikke holde rygge sin, og Ardvinna ble hefta og mista knebelegg. Hun er nå en ærlig sliter og innbitt dame som spurter til mål med vont i kneet sitt. Nå står vi over planlagt løp førstkommende søndag pga dette, så får vi se om hun har nok poeng til å komme med i V75 på Leangen den 15 okt, det er kanskje tvilsomt ? Vi får se :-)

I dag skal Eldjenta og Sunflower ut på tur i høstværet. Det har regna og storma i natt, og jeg våkner på sår hals og “ull i hodet”, da er vel alt som normalt en oktoberdag ?

Ha en fin dag, Annelise :-)

Ingen kommentarer: