torsdag 17. november 2011

På egenhånd :)

Da har vi kommet så langt med Utopia at vi er ute å kjører på egen hånd Smilefjes med åpen munn. Veldig kjekt. Hun er kjempeflink, litt rart å gå fra flokken, men takle det fint og vi tusla på tur nede i Hjelpdalen, og inn til Beistadmoen. Ikke lange turen, starter pent å forsiktig med de unge, så får vi sakte med sikkert utvide rute gjennom vinteren.

2011-pia-15nov_01

Her har vi kommet oss ut av tunet, forbi første nabo og er på tur!! Utopia tusler avgårde som ei gammelmærr, og oppførte seg meget pent! På ei flate ville hun trave litt, det fikk hun lov til, helt til hun gikk over til gledesbukk…. !! Greit med slagreim på unghester, eller; helt obligatorisk!! Etter tre små forsøk på å jumpe med rumpa, fant hun ut at det ikke var mulig, og tusla vidre som ei gammelmærr igjen!

Nå er vi i gang, og stallens minste Pie skal i trening og forberede seg på det hun skal bli når hun blir stor: aktiv traver Smilefjes som blunker. Kommer til å følge samme opplegg som for Eldjenta i fjor, det har åpenbart vært noe riktig der, dvs det blir kombinert kjøreturer, med på tamp som håndhest i marka til vinteren. I fjor var det full vinter på denne tia, og jeg må bare si; jeg håper den snart kommer nå!! Vil ha kuldegrader og snø, og dermed masse fine treningsmuligheter slik vi hadde i fjor!! Fremdeles blomstrer stemor i krukkene på trappa, så det ser mørkt ut for vinterføre enda.

Sunflower’s flinke søsken Tommelen opp

Så må jeg bare få gratulerer oppdretter av Sunflower med to flotte førsteplasser på Jarlsberg travebane denne uka. Sunflower har to eldre søsken i sporten, og sist vant både Både Mighty Power og Mighty Lady Smilefjes med åpen munn. Så – vi har da litt å slekte på, det er ikke genene det skorter på hos lillesøster Sunflower i alle fall.

Sånn, da er det tid for å trene hest – ha en fin dag.

Annelise

Ingen kommentarer: