torsdag 24. november 2011

To starthester på søndag :-D

Jepp, og da blir det spenning x 2 og vel så det! Alfalfa og Ardvinna skal begge ut å jage fine premier, og i følge Trav og Galopp nytt er Alf kapabel til å kjempe om de beste premiene – igjen :-) . De setter han opp som en outsider, og skriver han er god for en langspurt. Det må nå nesten bli det på han, skal han rekke fram fra de bakre rekker bak bilen, på en sprint :-/ . . . Han er ikke akkurat heldig i sportregningen for å si det mildt!

Ardvinna berømmes for godt løp sist, og TGN mener hun er god for en fin premie. Hun har det minste et bedre startspor enn Alf. Ardvinna skal ut i et hoppeløp, og har springespor fra strek, med gode hester på tillegg. Før forrige løpet til Ardvinna, ble siste treningsøkta vel drøy! Hun er stri som en okse når hun kommer på lokalbanen, OG det er andre hester der å trener. Intervallene gikk i puls godt over 200 . . . det er alt for mye. Har letta en del på treningen de siste ukene, og holdt oss under 190 – 195 i puls, og resultatet er ei fyrrig hoppe full av overskudd!! Hun har vel aldri kjentes så pigg og fresh ut, håper dette slår positivt ut på søndagen :-)

Alf skal ut i sprint, stengt på 150.000,- og det var hele 30 hester meldt til de 12 startplassene !! Så han kjemper mot formsterke hester med mye poeng. Nå ble det satt opp et ekstraløp, slik at totalt 24 av de 30 meldte hester får konkurrere på søndagen, og det er flott !!

2011-alf23nov_01

Alf trener også veldig fint for tia, han er som å kjøre bil, går akkurat i det “gear” jeg setter ham i ;-) Meget enkel hest å ha i trening, snill og lydig, framover uten å være stri, myk og mild på bittet uten å være lat (=slettes IKKe lat), bare rett og slett en STOR (liten) gentlemann Rødt hjerte.

Resten av flokken er også i fin utvikling. Sunflower skal snart inn å sjekke hofta si igjen, håper veterinøren melder om stoooor framgang! Eldjenta er stor og snill og grei :-) Trener styrke i bakkene og skal bare fortsette med det i vinter. Utopia kjører regelmessig i vogn nå, og har så smått begynt å jogge litt på flat mark; og hjelpe trøste meg for en SPENST den lille pia har Forbauset smilefjesNesten rart å sitte bak lille mærra, ser ut som hun har nike air på beina!! Spennende dette ja :))

Startlistene på søndagen;

2011-startliste-27nov

2011-27nov-lop9

Ingen kommentarer: