mandag 7. november 2011

Utopia i vogn :-D

I går fant vi ut at det på tide å spenne for lillepia, og det gikk helt strålende. Hun sto som en prest under påseling, og tusla avgårde som ei gammelmærr som ikke har gjort noe annet enn å gå i vogn, det må da gå an ;-) Veldig flink var hun, like flink som Eldjenta i fjor, ikke noe problem å kjøre inn hest når en har så greie unghester på stallen :-)

2011-pia6nov_01

Her har vi vært på snuplassen og snudd, og det var heller ikke noe problem. Sto å spekulerte litt Pia, på hvordan hun skulle gå sidelengs, men fant fort ut hvordan en må krysse beina for å komme seg rundt “på en 5-øre” :-) Det er så greit nå første kjøreturen i vogn går fullstendig uten “fnutt og fnatt”. Hun virka rett og slett stolt og glad, og oppførte seg som om hun ikke har gjort noe annet enn å gå i vogn i hele sommer.

2011-pia6nov_02

Vi tar et par turer til sammen med Jørgen før vi drister oss ut på tur på egen hånd, og da blir det kjøring og trening framover på Utopia også :-)

Ellers er det mandag i dag, og Alfalfa og Ardvinna skal ut å gå løp. Ser tippe ekspertene har trua på at Alf kan havne på trippelen, men Ardvinna er de ikke like optimistiske for. OM hun traver ute å slå seg på kneet, har hun muligheter til fin premie, hun er i superform om dagen. Alf har på papiert et bedre løp, og tør vi håpe på en trippelplass vi også ? Det blir spennende, det er i allefall sikkert :)

Annelise

1 kommentar:

Ivar Pelé Thomassen sa...

Kjempefin historie! Hilsen Pelé