onsdag 11. januar 2012

Tittelibom :-)

2012-blessen9jan_01

Joda, vi får litt snø nå, men tatt årstiden i betraktning er ikke det særlig rart Smilefjes som blunker. Det er ikke mange timene med dagslys, men det øker for hver dag, vi går faktisk mot vår !! Var ute med Eldjenta i går, og kom hjem med kjeften full av pels!! Det røytes! Sola har snudd, og det gir umiddelbar virkning på vinterpelsen her i gården, de har så smått begynt å felle de med mest pels i alle fall.

På bildet over står Blessen og venter på middagsmat :-) Han og Bromle liker ikke Alf, og har derfor egen luftegård. Dessuten har de begge lett for å legge på seg, så de får posjonert maten sin, mens resten av flokken er så heldig at de kan stå og småspise dagen lang;

2012_flokken-7jan

Det er bare Utopia som har litt tendens til å legge på seg av disse (ligger det i slekta mon tro?), men jeg håper det retter seg etter som vi intensiverer treninga for henne. Enn så lenge er det bare rolige turer på minstepia.

Ellers er både Sunflower og Utopia satt på antibiotika kur, de hoster Smilefjes med tenner. Starta med Sunflower, så kom det jammen et host fra Utopia sist jeg kjørte også. Så de to har fått noen rolige dager, og det i går var det ikke noe host. Ingen av dem har hatt feber, så kanskje vi har berga med en lettere snue ? Skal ut å skritte en liten tur med Sunflower i dag, håper det foregår uten en eneste host!!

Resten av flokken trener bra. Eldjenta har klatra opp et hakk!! Trener så bra at det er en fryd! I helga tok Jørgen henne over til Remarka for intervaller på banen, og siste heat gikk på 1.55 over full distanse (med speedcart på vinterbane m/tunge vintersko)!! Dette lover bra :-))

Ardvinna bedriver tung styrketrening i dyp snø, og er RÅ!! Virker som hun aldri blir sliten hun, når hun får base i snøen i marka! Og Alf er meldt til løp igjen. Skal ut på mandagen, har et fint løp på papiret, og står godt inne rent grunnlagsmessig. Blir spennende!! Han er veldig fin hjemme i trening, sprek og positiv, og snill som dagen er lang :-)

Ellers er værmeldinga for de kommende timer ikke spesielt lystig lesning;

2012-11jan-timefortime

Jaja, den vinterfôra regndressen jeg kjøpte i høst har jeg fått mye bruk for gitt :-/ Kjekt å ha !! :-)

Annelise

Ingen kommentarer: