mandag 13. februar 2012

3.par innvendig . . . hele løpet . . .

Ja, det ble fasiten for Alf sitt løp på lørdagen gitt, innestengt, hermetisk lukket inne :-/ Skitt au, sn smule kjipt, men gutten viste fin form, og lå der å dytta på hesten forran, og kom i mål med masse krefter spart.

Mager trøst er jo selfølgelig at Alf var pigg og fin, både i varming og i løp, en liten hvile har gjort ham godt, og vi får bare håpe på et bedre løp neste gang. Det ble 7. plass i helga, og førstemann uten penger (den kjipeste plassen), men sånn er nå travsporten. Arron D'Ombree vant nok en gang, makeløs hest dette, eventyr for sine eiere, gratulerer så masse med seier :-)

De to “hoste-hestene” er nå i trening igjen :-D Sunflower er helt fin, og trener tildels meget BRA!! og i går, på morsdagen, fikk vi en flott tur i marka, både snø og sol, og bildet er selfølgelig tatt da været var på sitt beste ;-)

2012-sun-12feb_01

Det var flott vinterføre i går, men været er litt sånn “ustabilt”, ligger å vipper på +/-, jeg hadde foretrukket stabilt på minus 5 jeg, men må vel bare ta det slik det kommer, å gjøre det beste ut av dagen uansett vær og vind!

Utopia er ikke helt på topp enda, men vi kjører litt forsiktig nå, mest for å holde det vedlike sånn “hodemessig”:

2012-feb-utopia_01

Må jo innrømme jeg synes hun er veeeldig lita enda, ca 140 cm nå, og 2 år!! Vil helst hun skal strekke seg noen cm til ja, å bli like stor (liten . . . hehe) som storebror Vinge Blessen (hele 147 cm han). Nå har vi jo de to digre damene Ardvinna og Eldjenta på stallen, så sammen med dem bli jo både Utopia og Blessen som ponnier å regne ;-) Men hun er jo født seint på året, så jeg håper hun har noen cm til på luringa til oss.

Ellers er hun ei ivrig lita frøken med masse futt! Vil helst trene hun, synes ikke denne forkjølelsen er så mye å ta hensyn til, men det er nå JEG som bestemmer tempo frøken! hehe. Hun har vært fin på bittet siden dag en, ingen av de andre unghestene vi har hatt har akseptert bittet så lett og ukomplisert som henne. Etter endt tur, kommer vi tilbake med litt “lebestift-skum” på leppene, vært enkelt om alle unghester hadde akseptert bitt like greit som Utopia :)

I skrivende stund snør det ute igjen, men det er bare bra, vinter er vinter, og da skal vi ha litt snø ! Får bare håpe + gradene holder seg litt på avstand, så det ikke smelter og blir blankis nå !

Ha en fin dag, Annelise.

Ingen kommentarer: