fredag 3. februar 2012

En livsnyter …

Det er Sunflower det:

2012_flokken-2feb_01

Her ligger hun å hviler midt i matfatet, sikkert mett og god :-). Hun er en spesiell dame, og har en flott personlighet. Litt sånn “Dronninga på haugen” i luftegården, men vet godt at Ardvinna er sjefen ;-) Her er de fleste ferdige med lunchen, og da brukes restematen som seng! Det er bare Sunflower som finner på slikt, hun tar seg til rette, og bare forventer at det er helt ok Ler så jeg ruller.

I går fikk hun faktisk TRENT litt, det er en god stund siden hun har trent nå, bare skritta i vogn og venta på at denne hosten skulle gi seg. I går var hun helt fin, og fikk jogge litt, og DET satte hun stor pris på, litt overskudd hos damen. Ble bare ei rolig økt, tar det pent i starten nå, så denne snuen ikke slår tilbake.

Alf fikk også en passe rolig/intensiv treningsøkt i går. Fått noen dager fri han, da det kom et par host på tur. Han har faktisk hatt bittelitt feber også, 0.6 grader over normalt, det er det ingen andre som har hatt. Lot vær å trene til tempraturen gikk ned til normalt leie, og i går fikk han jogge litt han også, helt hostfri Smilefjes med åpen munn.

Da satser vi på at vinterens forkjølelse i stallen er historie !!

Annelise

Ingen kommentarer: