tirsdag 21. februar 2012

Så er vi der….

At vi ikke får være med i løp :-/ , så kjipt! Nå er det andre gangen på rad Alfalfa ikke får være med, og selv om det var helt ok sist, er det IKKE det nå. Sånn passe demotiverende å se innmeldingslista;

2012-innmelding-27feb

Hele 29 hester meldt, og bare de 12 over min orange strek er inn i løpet. Phu!, kjedelig. Sist ble han avvist på siste startdato, sammen 15 andre varmblods, denne gangen er det for lite poeng. Utrolig masse hest i Alf sitt grunnlag, da holder det ikke med 120 startpoeng. Sist Alf gikk løp, fungerte han veldig fint, men satt innestengt hele løpet, nå skulle han ut å revangsjere seg, jaja, neste gang kanskje ?

Forrige mandag var jeg neste bare glad han ikke kom med, det var amerikanerløp, og om Alf hadde kommet med, hadde han gått mot hester med flere hundre tusen på bok, ja endog til en millionær. Pussig at amerikanerløp for varmblods ikke stenges på 300.000,- slik de gjør for kaldblods (??!) Det har jeg jammen spekulert på …

Ikke noe å gjøre med det, annet enn å trene, og slik hadde vi det ut på tur i dag;

2012-alf-21feb_01

Men det var ikke storm, ikke så mye i allefall Uvitende smilefjes.. Var ute med Sunflower før lunch, og da blåste det krafig, OG snødde… Det er bare å kle seg godt ;-)

Det skal forøvrig gå et kaldblodsløp for 3-åringer nå på mandagen, 6 hester er meldt, og det blir spennende å se Eldjenta sin årgang i banen. Vi velger å vente litt med Jenta vår, hun er litt “ung i hodet” enda, og mangler løpstrening. Så er hun så stor, at vi er fremdeles inne i “mengdetrening/styrketrening – fasen” av vinteren. Hurtigarbeid og løp får vente til vi mener og tror hun er klar for det, både psykisk og fysisk.

Annelise

2 kommentarer:

Elisabeth Jensen sa...

uff så kjedelig altså.

Typisk det når jeg kommer oppover for og ri løp, så har ikke dere starthest.

Annelise Wara sa...

Ja, det er kjedelig å ikke komme med når hesten er i så fin form... men vi får bare ta vare på formen etter beste evne :-)

Leste gjennom startlistene i ettermiddag, og så du skal ut å ri ja. Hadde vært koselig å tatt seg en tur, får se an vær og vind og telle timer i døgnet ;-)