mandag 12. mars 2012

De gærne har det godt …!

Eller godt og godt, bløtt kan man vel heller si! Søndagens økter med gampene ble en særdeles blaut affære, men veldig gøy alikevel, for de trente SÅÅÅ bra :-))

Ardvinna var først ut, fikk galopp intervaller på stubbåkrene hun, relativt tunge sådan, mykt underlag pga nedbørsrekorder (!). Men damen jobber på, og vi blir nesten like svette begge to. Etter lunch tok Jørgen og jeg med oss de unge håpefulle igjen på lokalbanen. Og været ? det ble det bare mere og mere av:Vi seler på jentene hjemme på stallen, og kjører de over. Der ble det en liten pause under tak, vi venta på at disse voldsomme bygene skulle gi seg, men de gjorde ikke det, så da ble det trening og dusj i samme slengen :-/

Begge jobba MEGET bra, så bra at regn og dritvær nesten er glemt. Eldjenta begynner å forstå at hun skal jobbe likedan på banen som hun gjør hjemme i bakkene rundt stallen. Legger seg i sela og svarer opp Sunflower. Og sistnevnte så helt fin ut i baken i går, trava rent som ei klokke, og jeg hadde litt problem med å holde tempo nede på kaldblodsnivå !! Siste intervallet (3 x 3 ca) slapp jeg Sunflower på siste bortre, og hun fikk strekke ut i varmblodstempo. Ikke så desperat fort, vi kjører med speedcart, og banen var sånn nesten bar, litt is og sørpe, og blaut grus, noe tung med andre ord. Men hun passerte mål i 1.27 tempo, og pulsen er så vidt oppe i 180 (!!). Når jeg snur meg for å se etter Jørgen & Eldjenta, får jeg litt hakeslepp ;-) De er nesten like bak . Eldjenta la inn en siste 500m i 1.34 tempo, og passerte mål i 1.32 tempo, klar for løp unge dame??? . Det uten å anstrenge seg nevneverdig, så da håper vi Leangen tørker opp snart, slik at vi kan stille til start med 3-åringen vår.

Sunflower får vente litt til, må trene litt stabilt i både bakker og på bane i litt høyere tempo før vi titter i bulletinen for hennes del, men det går den rette veien :-)).

I ettermiddag skal Alfalfa ut å få seg et gjørmebad igjen, han skal gå siste løpet på Leangen, og da antar jeg det bare et “potit-årker” igjen av banen :-/. Nå er han relativt liten og lett, og er kanskje ikke den som sliter mest på blaut og tung bane, så vi får håpe på en fin plassering, slik at hjemturen med halve Leangen i sela/klær/øra etc (les; gjørme) blir trivelig :-)

Annelise

Ingen kommentarer: