tirsdag 6. mars 2012

Flinke Alf :-)

Kom på 2.plass i går, med øreproppene i, og masse krefter på tanken. Forstår jo godt at kusken ikke dro proppene, hadde vel hoppa over Garberg som satt i tet med Gjølmes Super Alfegutten da.

Åpningen kom aldri, og Alf fikk aldri den luka jeg hadde bestilt ;-) Men veldig ok med flott andreplass, og masse krefter spart, de får han ta ut om en uke allerede.

Det var mellomdistanse i går, og Alf hadde spor 8 bak bilen. Han har tidligere ikke vært særlig kjapp ut fra start, men vi har trent litt på det, og i går løste han veldig bra, faktisk en av de bedre i første rekke !! Gøy å se, men selfølgelig har han fått samme “forhatte” sporet (8 ja….) neste mandag også. Her er løpet i går;

Alfalfa, 2.plass 5 mars 2012.

Synes normalt det er best med minst 14 dager mellom løpene, men nå sto det et godt løp for gutten om en uke, bedre enn om 14 dager (tror vi), og da flesker vi til, smi mens jernet er varmt ;-). I går gikk han i første løpet, neste gang blir det siste.. blir sein kveld for type A da;

2012-startliste-12mars-alf

Så nå blir det ei rolig uke for gutten, blir vel bare noen lette og hyggelige rideturer fram til neste løp.

Ser også at det ikke blir noe 3 årsløp for kaldblodshester denne gangen. Bare fire 3-åringer var meldt, og da utgår løpet. For vår del er det uaktuelt å melde Eldjenta i løp på denne årstiden, når banen på Leangen “nesten kan gå opp i liminga” Tenkende smilefjes. Hun er såpass stor, og har så langt et steg, at vi ønsker ikke sende henne ut i mulig gjørme så tidlig på året, tar bare motet fra henne det. Heller ikke Ardvinna kommer til start nå, venter på bedre bane. Hun har trent meget bra i vinter, og skal ikke ut å trave løp før hun kan gå uten sko framme. Sunflower er ikke startklar enda, må tåle mere fart uten å bli “lemster” i bekken/kryss. Trener i 1.50 tempo nå uten problem, så får vi øke i det tempo hun takler/tåler. MEN – jeg legger ikke skjul på at jeg virkelig GLEDER meg til våre to unge håpefulle hopper blir starthester, det blir så spennende…. wiii, gleder meg!

Annelise :-)

Ingen kommentarer: