mandag 5. mars 2012

På’n igjen :-)

Så er det mandag, og endelig travløp for Alfalfa :-)) Det blir spennende, håper formen er inntakt. Har jo stått over et par løp da vi ikke har kommet med, så det har blitt en liten ufrivillig pause ;-) Men i dag er det nye muligheter, autostart fra spor 8, ikke verdens beste utgangspunkt det, men vi får nå bare ta det som det kommer:

2012-startliste5mars

Det skal vel godt gjøres å bli innestengt fra spor 8, så vi får håpe det er krutt igjen i beina på oppløpet, og at Alf kan by på en flott sluttspurt :-)

Ellers har det vært en travel uke med mye på både godt og ont. Emil stakkar fikk et ublidt møte med bakken i Storlien, og måtte ligge til overvåking på sykehuset forrige helg. Heldigvis slapp han unna med “bare” hjernerystelse, og vi kan puste letta ut. Og et par dager seinere feira jeg 12-årsdag :-) hehe, ble hele 12 år 29. februar, og det måtte vi jo feire, så bloggen har fått litt ro og fred siste uka.

Men hestene har vært i trening, og nå har endelig Utopia vært hostefri en god stund, og i full trening igjen. Det er jammen i lita krutt-tønne dette. Lita og fyrrig, tripper rundt som en hingst med krum nakke og knegger på tur, gir alt hun har og er kjempeivrig :-) Mye temperamang i tuppa, som minner mere om Sunflower enn Eldjenta, og helt klart dattra fil pappa’n sin (Spikeld er kjent for sine fyrverkeri av hopper :-))

2012-mars-pia_01

Måtte repitere litt, og ta noen turer med storebror før jeg spente henne for igjen, full og futt og fark som hun er, måtte hun møte bygda med støttekontakt igjen, noe også Blessen setter pris på; godt å være til nytte (hilsen pensjonisten).

Flotte forhold på banen;

I helga tok vi med Emil, samt de unge håpefulle; Sunflower og Eldjenta til Remarka for litt banetrening, og snakk om super forhold;

2012-trening-3mars_07

Trenger ikke bruker litervis med diesel og bompenger i fleng, når vi kan dra til lokalbanen med slike SUPRE forhold Smilefjes med åpen munn(kortreist trening :-).

Emil får ikke sitte på PC, TV eller lese så masse nå, og ble med som fotograf, og det løste han på profesjonelt vis Smilefjes som blunker:

2012-trening-3mars_04

Eldjenta er litt “tråkk”, og trenger en makker på banen, Sunflower er enda i oppkjøring etter sitt usedvanlig lange skadeavbrekk, og trenger ikke trene hurtigere enn Eldjenta enda.  Nå synes jeg det gikk radig unna i helga, og siste heat’et på drøye 2000m gikk unna på ca 1.50 over full distanse, synes Eldjenta viste meget lovende takter !! Sunflower ble litt øm i “rumpa” si etter økta med Alf (litt raskere den) for noen uker siden, men fungerer meget fint i 1.50 tempo nå. Det går framover !!

2012-trening-3mars_06

Sunflower var tildels stri faktisk, ikke spesielt tråkk denne Fruen nei. Og Eldjenta la seg i sela og jobba skikkelig.

2012-trening-3mars_02

Hun er vakker Solsikka vår Rødt hjerte.

2012-trening-3mars_05

Og det er ikke mye å pirke på omgivelsene heller, snakk om flotte forhold :-)

Sånn, da er det på tide å ta turen ut i stallen og trene de som trenes skal, før vi setter nesa mot Leangen med sommerfugler i magen :-)

Ha en fin dag, Annelise

Ingen kommentarer: