mandag 23. april 2012

Det går mot vår :-)

2012-22april-sun_01

Endelig smelter snøen, og i helga har det vært meget vårlig i Stjørdal :-). Utrolig deilig, og det beste av alt, sola smelter snøen (ikke regnet denne gangen som tærer på snøen).

Alf, Sunflower og Utopia har fått trimmet i helga, ja endog til gammelvallaken har vært ute å lufta seg :-) Traverdamene (Eldjenta og Ardvinna) og bare stått i sola og lada batterier; de skal gå løp begge to i dag !

Sunflower er noe stiv i bakparten igjen, og vi er vel en smule frustrerte.. ! Har bestilt veterinær nå, må ta en blodprøve for å sjekke muskelverdier (enzymer), og en generell helsesjekk. Det er diffuse greier, og mulighens er det flere ting som virker inn på en gang. At hun har reagert på stivelse i fôret er vi “litt” sikre på, for det endra seg mye når vi tok vekk havre og energi, gikk over til extrem. Men fremdeles er det “noe” der, og det kan være en låsning i bekken igjen. Hadde vært veldig ok å funnet ut av dette nå, for siden april 2011 (skadet bursa trochanter major i hofta da), har hun vært mere eller mindre “på skadelista”. Vi kommer liksom ikke i gang med trening, for det er “noe” som ikke stemmer. I helga har hun vært med Jørgen på lokalbanen og hatt en rolig “joggeøkt”, og dagen derpå en liten tusletur med meg på ryggen i nabolaget, mest for kosen sin del :-).

Jaja, tre av traverne er nå i sving, og to av dem skal på Leangen i dag, og Alf neste mandag. Det er ikke det at vi mangler løpshest, men Sunflower viser (når hun er helt ok) at det bor en aldri så liten kanon-traver ;-) i henne (hihi), og det hadde da vært kjekt om hun kunne fått vist dette på banen snart. Men men, vi får nå bare ta den tiden hun trenger, og enn så lenge håper, og tror vi (!) at det skal bli løpshest av henne også :-)

Annelise – med sommerfulger i magen :-)

Ingen kommentarer: