tirsdag 24. april 2012

Imponert :-)

Rett og slett av Eldjenta i går ! Phu, det var et spennende oppløp, og jammen klarte storfavoritten Gikling Lomeo å “snike seg” forran Eldjenta og legge på til sin 3. strake seier. Eldjenta tok sin andre 2.plass av to mulige, og rekordforbedret seg VELDIG i går. Ny strålende tid; 1.33.8 !! Pr. i dag er hun faktisk landets raskeste 3-årshoppe, og kun tre hingster har travet hurtigere så langt.

Nå er de unge og i rivende utvikling disse tre-åringene, så det er ikke sikkert denne står så lenge. Men akkurat i dag er det slik, og vi får bare NYTE det så lenge det varer !! Løpet i går var i allefall i overkant spennende, og oppløpet på Leangen har aldri vært så langt ;-)) Nå skal flotte Jenta vår få riste løs, og hvile et par dager, før vi trener videre slik vi har gjort.

Ardvinna var også ute å luftet seg i går, men hun holdt bare i 1600m, burde gått sprint hun ;-) Hun er muligens enda litt tung i kroppet etter en lang vinter med mye trening, eller muligens noe overtrent? Hun er så tøff i trening, at jeg har store problem med å holde henne igjen, er rett og slett ikke sterk nok. Og det virker ikke som Ardvinna har noen grenser selv, hun går på med en iver som strengt tatt kunne vært jekka ned opptil flere hakk! Jeg overlater kjøringen av Damen til Jørgen nå, så jeg får hvilt mine slitne armer ;-) Rideturene er triveligere, så det får bli mitt bidrag framover.

2012-23april-2pl-jenta

Bildet over er fra varmingen av Eldjenta, med undertegnede i setet.

Og video fra løpet;

Og en video av Ardvinna sitt løp. Hun havnet i “dødens” (utvendig for lederhesten) store deler av løpet, men gir seg litt i siste svingen;

I dag blir ret ristlaus-dag på hoppene, så får de fri et par dager for å hente seg inn igjen :-)

Annelise

Ingen kommentarer: