lørdag 7. april 2012

Vintertrening . . . :-/

Sukk, vi snør HELT NED… Og vi som var klare for litt mere hurtige intervaller, slik at gampene som har gått i tung vintertrening skal få litt fart i beina. Men vi snør jo ned, og det er søren ikke forhold for hurtige intervaller nå, i dypsnøen.

Så dermed er vi tilbake til den tunge dypsnø-treninga :-/ og nå er jeg faktisk en smule lei Kong Vinter. Nedturen var flommen før påske, vi drukna i regn, og all snøen smelta (og jord og leire raste ut i hele Trøndelag), så kommer det jammen en vinter til oppå dette. Blir vel nye flommer når all denne snøen skal bråsmelte over påska…

Jaja, snø eller ikke, gampene må få trim;

2012-april05-jenta_01

Jørgen gjør klar Eldjenta for et arbeid på lokalbanen. De går over skogen! Selv kjører jeg over, men det har kommet så masse snø, så det er vanskelig å trekke vogn over skogen nå.

2012-april05-jenta_02
Julestemning!!

2012-april05-jenta_03
Mens de sør for Dovre slikker sol og hester nyter grønne spirer av vårgress, går vi å vasser i snø, og Eldjenta smaker på tørr lyng fra i fjor… :-/

Alf og Ardvinna har fått ridetrening i dypsnøen. Alf har i grunnen bare godt av litt styrketrening han, er så speedig, og har fått opprettholde litt fart i kroppen siden han har gått løp i vinter. Men Ardvinna er “stinn” av styrketrening, og veldig veldig klar for litt hurtige intervaller. I dag har jeg planer om å ri henne over til lokalbanen (orker ikke GÅ i dypsnøen), og sele på der og kjøre intervaller på nybrøyta bane. Jørgen og Eldjenta skal først over, så tar jeg turen etterpå (for stri til å trene med andre Ardvinna).

2012-april95-ardvinna_01
Ardvinna ute å baser i dyp snø og Winter Wonderland!!

2012-april06-alf_01
Og her er Alf ute i går. Red over til Reesve for å base litt i terrengløypa der, men måtte gi opp. Det var så mye snø at Alf “forsvant” , så da ble det litt improvisering i skogen i stedet… Nå er jeg lei vinter og snø, vil har VÅR!!

2012-april06-baaveis

I går var sola framme, og vi grilla og kosa oss (i snøen!) hele familien, og jammen fant vi blåveis som har overlevd det ekstra snøfallet. Den blomstrer i rota på ei diger Alm, deilig vårtegn :-)

Annelise

Ingen kommentarer: