torsdag 31. mai 2012

Fin flyt :-)

Har vi på stallen for tia :-) Godt å seile litt på en bølgetopp! Eldjenta har nok en gang gått inn til en flott 2.plass, og har nå en førsteplass og 3 andreplasser. Med dette er hun blandt de tre beste 3-åringene på alle Leangen statistikkene. Hun ligger ikke så verst an på landsstatistikken heller :-) fantastisk morro !! Alf har også gått gode løp, og har en førsteplass og en andre plass på de tre siste løpene, så vi kan ikke klage på traverne våre nei.

2012-28mai2pl-jenta_01

Bilde over er nok en gang knipset av Silje Theodorsen, og viser litt av Eldjenta sin styrke; rå muskulatur i bakparten ;-) Fra all treninga i bakkene oppi Beistadgrenda.

Sunflower;
Har nå fått på seg sko med såler av vetteck, og beveger seg MYE bedre. Hun er enda ikke helt fin i venstre kodeledd, men når de koder over så voldsomt som hun åpenbart har gjort; tar det tid… Men trener forsiktig og er blid og positiv.

Ardvinna:
Er ute på beite sammen “B-gjengen”, og koser seg. Spesielt koselig var det nok i den perioden vi hadde sommer, nå er ikke været like varmt og godt, men ok. Men med dekken på ser de ikke ut til å kure der ute akkurat. I dag fikk hun være med Eldjenta å trene, og 1 1/2 uke på gress har ikke gjort damen lat akkurat; tvert i mot, MASSE overskudd, og storkosa seg i intervallene sammen Jenta vår. Det har vært noen henvendelser på salgsannonsene, men hun er nå hos oss enda, og blir her til en godt hjem dukker opp.

Utopia:
Er i en “bane-trenings-fase” sammen storebror Vinge Blessen. Han har heller ikke blitt direkte dorsk og lat av beitelivet, og ser ut til å storkose seg som mentor og forbilde for lillesøster ;-)

2012-mai27-pia_01
To like (fine) bakparter på fellestrening :-)

2012-mai27-pia_02
Og her har vi tre fine bakparter som jogger hjem igjen (og selv sitter jeg meget godt på min bakpart..hihi Ler så jeg ruller).

2012-30mai-pia_01

Og et bilde fra siste trening sammen storebror (som tror han står i kjetting *fnis*).

Ser i treningsdagboka hun ligger helt greit an i forhold til Eldjenta, så vi får bare fortsette på samme måte som i fjor, så får vi se hvordan hun ligger an når vi nærmer oss tid for mønstringsløp. Ser mange 2-åringer har gjort unna mønstringsløpene alerede, der er ikke Pia vår riktig enda, men vi får trene på slik av vi når dette målet innen tidsfristen :-)

Alfalfa skal gå løp på mandagen, vurderte et V65 løp på Bjerke, men utsatte det; kommer et nytt V65 løp i slutten av juni, som er kun for norskfødte! Det lokker mere ;-)

Så, ønsker jeg å få tilbake sommeren!! Det var så godt og varmt her, og nå kjører jeg hest i vinterdressen igjen Tommelen ned *liker ikke* !! Satser på at sol og varme kommer tilbake snart :-)

Annelise

Ingen kommentarer: