tirsdag 8. mai 2012

Første seier for Eldjenta i går :-)

Travel ettermiddag på Leangen, men vi tåler alt når hestene traver så godt :-) Både Ardvinna, Alfalfa og Eldjenta hadde fine løp, og da kunne ingen av dem bli hjemme selvsagt.

Eldjenta var først ut, og gikk et meget flott løp. Viste styrke og spurtslo dagens argeste konkurrent fra dødens posisjon *stolt* !!

2012-07mai-1pl-jenta_05
Her kommer hun i siste svingen i store kliv.

2012-07mai-1pl-jenta_03

Og siger i fra inn til seier. Sterk prestasjon, og vi er så stolt så. Det ble akkurat samme km tid som sist (33.8). (Takk til Silje Theodorsen for fine bilder). Etter løpet virket hun langt fra sliten, og var tildels stri og ivrig i hesteringen. Og i dag var formen upåklagelig på ridebanen; hoppe og sprett, og rulle seg i deilig sand.

2012-07mai-1pl-jenta_02

Line var med som hestepasser, og dusja og stelte Jenta etter alle kunstens reger, og tok henne med på en lite tur og og spise litt gress og løvetann, fine Jenter feirer på sin måte ;-)

2012-07mai-1pl-jenta_01

Og her står flokken, Alfalfa, Ardvinna og Eldjenta. Ei ferdig for dagen, og to stk klare til varming. Ardvinna var neste Dame ut, og hun skulle gå en sprint (Amerikanerløp) og hadde spor 10 bak bilen. Hadde håpa på en premie i går, men hun var førstemann uten penger. MEN, hun rekordforbedret seg, så det må vi jo ta som et positivt tegn. Står nå med 29.5 både på mellomdistanse og sprint. Kusken sa hun var positiv i går, gikk til mål, og det var framgang. Hun sliter litt med steget, har ikke like lett for det som Eldjenta, og mister rytmen (sikker når hun slår seg på framknær) i blant. Det er mange 0’er i raden til Ardvinna nå, så vi får håpe hun snart får en liten utløsning av all vintertreningen.

Så var det Alfegutten da, ut i nok et ungdomsløp, også denne gangen med Stine Elvine Kvernberg i setet. Stengt på 200.000,- og tillegg for de med mere enn 100.000,- på bok. Alf starta fra bakerste rekke, og etter x antall omstarter kom de endelig avgårde. Alfalfa fikk relativt raskt kontakt med strekhestene, og lå i 4.par utvendig helt til en hest angrep i 3. spor bakfra, uten å avansere særlig :-/ Dermed ble Alf stengt inne, og ved inngangen til siste sving så det litt mørkt ut;

2012-07mai-2pl_alf01
Alf ved rød pil, det er MANGE forran, og en utenfor som stenger gutten inne. MEN, så kom åpningen, Stine kjørte vel nesten sikksakk på oppløpet, og jammen klarte ikke gutten å kapre en FLOTT 2.plass :-) Nok en gang en RÅ sluttspurt!! Snakk om liten racer!

Så ja, vi hadde en aldeles fortreffelig ettermiddag/kveld på Leangen i går, en førsteplass og en andreplass, samt en ny pers :-) Dette får vi bare nyte.

Alerede neste mandag skal Ardvinna OG kjærringa ut å lufte seg på Leangen igjen. Det er Dameløp, og siden Ardvinna sin “faste Dame” har terga på seg dommerene og er utestengt neste mandag, må mor sjøl sette seg i setet. Jaja, vi har jo ingen ting å tape. Heldigvis bare 9 hester meldt, med 9 stk mere (eller midre!!) rutinerte damer i setet, så jaja, det kan jo bli underholdende for tilskuerne om ikke annet :-P

Annelise

Nedefor er video av 1. og 2.plassen for spesielt interesserte ;-)

Ingen kommentarer: