mandag 21. mai 2012

Nå kommer sommeren :-))

Etter tidenes blauteste 17.mai, ble vi trøstet med fantastisk langtidsvarsel, og nå kommer endelig sol og varme for fullt:

2012-mai-22-29-lang

Helt fantastisk langtidsvarsel, dette skal bli godt :)

Eldjenta hadde 3-årsdag i går, og hvor enn disse årene har gått, så er det faktisk hele 3 år siden hun kom til, like før midtnatt den 20 mai 2009. Dagen etter var hun ut å testet sine pipstiler;

2009-eldjenta21mai_02

Og foruten en nydelig langbeint fole samme sin vakre mor, slår det meg at det er veeeeeldig grønt på bildet over! Våren kom nok tidligere for tre år siden, ingen tvil om det. At Eldjenta skulle stå med 45.000 innkjørt etter bare tre løp, og rekord på 33.8 på sin 3-årsdag var nok ikke i tankene mine en gang, denne nydelige formiddagen for tre år siden :-)

I helga har vi trent litt hest, og rydda litt ved, samt hatt veldig hyggelig besøk i stallen. Ardvinna har forhåpendtligvis vist seg fram på en positiv måte, for det var hun som sto i sentrum i går. Så får vi se hva det kommer ut av dette :-))

2012-19mai-alf_01

På lørdagen var regnskyllet over, og Alfalfa samt Eldjenta skal på banen å trene litt. Ikke sammen, Alf trener i et noe raskere tempo enn Jenta ;-) men begge fikk fine intervaller på lokalbanen.

2012-19mai-alf_02

Og mens spreke Jørgen tusler fram og tilbake over skogen, sitter jeg godt bak ei flott hestrumpe og nyter synet av Alf, hvitveis og museører på bjørka. Ikke så grønt i år som samme tid i for tre år siden nei :-)

Planer for denne uka er foruten normal hestetrim; gjøre i stand beite til “B-gjengen” (Bromle/Blessen samt Utopia og Ardvinna). Traverne får et egen gressbeite til bruk på dagtid, ikke ute 24/7 på dem. De må stå inne om natta for å få i seg tilstrekkelig kraftfôr samt få fri fra knott slikt som liker seg best når sola går ned.

Annelise

Ingen kommentarer: