lørdag 9. juni 2012

Ridehest :-D

2012-8juni-jenta_02

Jepp, i dag har jeg for første gang ridd på Eldjenta, en liten runde i nabolaget! Og det tok hun på “strak hov” Smilefjes som blunker, ikke noe tull og tøys på Jenta vår. Ikke har vi “tyv-trent” heller, dvs det var første gangen hun hadde sal på, og det virka ikke som hun syntes det var noe anderledes enn sela si. Snudde seg og snuste litt på stigbøylene, og “that’s it”.

Så da tusla vi en liten runde i skogen, stoppa å titta ned på Trøen, og tusla videre. Greit å ha litt alternativ aktivitet, og foreløbig blir ridning kun rekreasjon og kos, så øker vi på sakte men sikkert.

2012-8juni-jenta_03
Stolt Jente som skal på ridetur for første gang!

Ellers koser vi oss med sol og sommer som kom tilbake Smilefjes. Utopia trener i bakkene nå, og i går kunne man slettes ikke klage på fine forhold;

2012-7juni-pia_01

Det er godt å trene hest om dagen, og hvordan vi overlever vinteren er vanskelig å forstå på slike dager som dette Smilefjes som blunker! Utopia står ute på beite 24/7 sammen “B-gjengen”, mens traverne får gresse litt til lunch bare. Må passe på “match-vekta” til Eldjenta, bare ei uke til Midtsommertravet, så late dager på beite for å spise seg stor og feit er ikke “hennes melodi” akkurat nå. Noen timer på formiddagen, så er det luftegård resten av dagen, og stall på natt. Her skal det lades!

Det meldes om fint vær i helga, så den skal nytes i sola Smilefjes

Annelise

Ingen kommentarer: