torsdag 19. juli 2012

Ferdig med late feriedager for denne gang :-)

I allefall vi to-beinte, som har lata seg på ferie både i Østersund (StorsjøCup for Emil) og på Oddane Sand (Stavern/Nevlunghavn). Hestene har delevis hatt ferie (Blessen, Bromle, Utopia og Polo Sunshine), mens traverne har vært i full aktivitet. Sunflower sammen store flotte varmblods ridehester på Midt-Norsk Hestesportsenter, mens Alfalfa og Eldjenta har vært på treningsleir hos Travtrener Bjørn Garberg.

Veldig godt med ferie når en vet at beite-dyrene har det bra og blir godt passa på, samt traver-dyrene er i full aktivitet. Ja Alf har endog til vært ute å tjent til livets oppholdt mens vi kosa oss med Rikstoto Direkte på Baker’n i Nevlunghavn. I øsende pøsende regnvær (på Leangen ja) gikk Alf inn til en flott 4.plass mens vi kosa oss i T-skjorte vær :-) .

Men nå er det full aktivitet på hele flokken, inklusive oss to-beinte, og Jørgen måtte til å stelle beintøy til beite-dyrene denne uka:

2012-17juli_01

Gutten måtte få på nye sko siden det er arbeid i vente ;-) Som storebror og mentor har han viktige oppgaver på banen sammen lillesøster Utopia :-). Blessen er med på hennes banetrening for å bidra til jevnt og riktig tempo for “litja” :-) Også Bromlemann har fått litt pedikyr;

2012-17juli-bromle_01

Gror bra hovene hans også, og det er godt å få klippet vekk litt i ny og ne, blir som en ungfole igjen da, og spretter rundt på beite og er leike-onkel for Utopia :-)

Alf har vært sparsomt startet i vår/sommer, pga “avvisning på siste startdato” mm. Så nå er det litt løp igjen, og på lørdagen stiller han til start på toto-kjøring på Orkdal Tråvpark. Det er ferietid på Leangen, så både Nossum og Orkdal får arrangere toto-kjøring:

2012-startliste-21juli

Denne gangen skal han ut i langløp, og det blir første gangen for oss. Blir spennende å se hvordan han takler det, samt det trange 4.sporet i volta på sitt tillegg.

2012-18juli-alf_01

Var ute en tur i går og fikk en gjennomkjøring, og det er ingenting å si på innsatsen i allefall :-)

Eldjenta har trent veldig fint i oppe hos Bjørn Garberg, og nå skal vi begynne å “fin-tune” oss inn på høstens første store oppgave; kvalifisering til Svensk kallblodsklassiker i Dannero. Det er bare drøye to uker til (mandag 6 august), og målet er selvsakt finaleplass i hoppe-løpet. Phu, for en spennende høst vi går møte. Eldjenta var med å trente sammen Alf den 16 juli (ble feil dato på bilde ser jeg :-B), og i dag har hun fått en liten ridetur bare, litt klatring og kos :-)

2012-18juli-jenta_01

Veldig stødig og fin å ri på, så sterk og flott, veldig gøy å ri tur på Jenta vår!!

Sånn, da er vi i gang igjen hele gjengen, og om et par uker “braker” det løs alvoret :-) Iiiihaaa hvor jeg gleder meg :-)))

Annelise

Ingen kommentarer: