tirsdag 14. august 2012

Sunflower hjemme igjen :-)

Dagene flyr, og det er mye å ta igjen etter en lite reise over til “søta bror”. Men Sunflower ble nå hente hjem igjen i forrige uke, og hun var i flott hold og kondisjon:

2012-sun-aug7_01

Hun har åpenbart storkosa seg sammen med flotte ridehester, og følt seg hjemme blant dyre fine “ridedyr” ;-) Full av trivselsflekker og i flott hold. Line demonstrerte litt longering også, og da så hun ut som en varmblods ridehest der hun danset rundt i rolige fine bevegelser :-) Bakparten er blitt MYE bedre, og det er ingen tvil om at longering/dressur er god “medisin” for travere som lett får låsninger i bakparten. Blir fast innslag i hennes trening framover det nå.

Jørgen har vært over til lokalbanen og kjørt et meget rolig arbeid med Solsikka, og hun fungerer bra. Kunsten framover nå blir å “skynte seg MEGET langsomt”, hun har en rå muskulatur, og er “en fare for seg selv” hehe. Må bruke tid nå så hun ikke skader seg igjen Gapskratter. Trene alle de små balanse- og støttemusklene, samtidig som vi jobber gradvis med travtrening og kondisjon. Vi lever enda i trua om at det bor en kapable traver i damen, og at vi kan få mange fine stunder på travbanen framover, når hun er klar!

2012-sun-aug12_01

2012-sun-aug12_02

Lise W har vært å raspa tenner til flokken, og vi ble enige om at vi skal ta en skikkelig sjekk av Sunflower når vi er ferdige med dette “kriteriestyret” til Eldjenta Smilefjes som blunker. Sjekke beintøy og resten av kroppen før vi setter henne i tøffere travtrening. Eldjenta hadde foresten skikkelig tannkapper som ble fjerna. Hun er sein i tannfellinga, og det satt igjen “kapper” på jeksler som normalt skulla ha ramla ut forlengst. Veldig kjekt å få fjerna dem før den store kriteriefinalen til helga :-)

Sola skinner og sommeren har endelig kommet til Stjørdal, bedre seint enn aldri ;-) ut å trene hest i sola :-))

Annelise

Ingen kommentarer: