søndag 26. august 2012

Ut på tur, aldri sur ;-)

Så setter vi nesa mot Bjerkebanen i morgen tidlig, veeeeldig tidlig (gjesp!!). Eldjenta skal prøve å kvalifisere seg til det Norske Travkriterium, og denne gangen er det skjerpet motstand og vel så det!!

Vi reiser nedover med Magne Olsen sin transport, og Jørgen blir igjen hjemme og tar seg av jobb og hus og heim og stall :-). Jeg har alliert meg med god hjelp på Bjerke, og drar derfor avgårde alene med Eldjenta. Veldig spent på hvordan hun takler reisa denne gangen. Vinge Blessen blir med som selskap på vår egen henger til Tiller, der lastes Eldjenta over i lastebil, mens Blessen får sjekke forholdene hos Stall Olsen mens vi er på Bjerke ;-). Gruer vel ikke så veldig for turen på lastebil, de står godt der og Eldjenta får masse selskap. Men vi ankommer Oslo tidlig, og Eldjenta går løp seint, så det blir de timene fram til varming jeg er spent på. Håper hun klarer å finne roen på boks, slappe av litt og helst drikke noen liter vann også…

Det er 31 hopper fordelt på tre løp i morgen. Favorittene er spredt utover, slik at ikke alle havner i samme kval.løpet. Det er ca 12 hopper som har travet raskere enn 1.31.0, en særdeles tøff årgang!! Fire fra hvert løpet kvalifiserer seg, og på papiret er det 4 – 5 hester som skiller seg ut i hvert løp. MEN, trav er trav, her er ikke noe avgjort på forhold. Eldjenta har dårlig spor, men feltet er såpass variabelt, så det strekkes nok ut en del, så får vi bare krysse fingrene for at det blir tur på oss til finalen :-)

Mens Eldjenta stort sett bare har slappa av denne uka, har resten av flokken vært i full trening. Utopia skal snart ut å mønstre, burde strengt tatt å prøvd seg i morgen, men akk – da er vi opptatt gitt ;-)

2012-aug24-pia_01

Hun står inne om natta sammen traverne nå, bare Bromlemann og Blessen som er ute 24/7 nå, det får de så lenge det er ok vær. Utopia trener bra, og er stadig like snill og grei.

Også Sunflower er satt igang igjen, om enn noe rolig enda. I går var vi ute en tur med Sunflower og Alfalfa i ettermiddags-sola;

2012-aug25-sun-alf_01

Alf fikk på den tunge trykkvogna, siden tempo skulle holdes relativt rolig for Sunflower sin del. Veldig ok å trene de samme slik, Alf får skikkelig trim han også, selv om det foregår i moderat tempo.

2012-aug25-sun-alf_02

Flotte forhold på Remarka, godt å ha en bane med fint underlag å trene på nå som grusveiene er harde som betong.

2012-aug25-sun-alf_03

Ikke noe å si på innsatsen her i gården, ble en velfortjent dusj på blodserne etterpå. Sunflower fungerer fint, men vi tar det pent, og til uka blir det longeringsøkter på Damen.

Så, her er tilslutt startlistene for de tre kval.løpene til Hoppe Kriterie;

2012-startliste-kriteriekval-bjerke

Hjelpes, nå kommer sommerfuglene gitt… :-)

Annelise

Ingen kommentarer: