mandag 3. september 2012

Første mønstringsløp unnagjort :-)

For Utopia, som klarte kravet i dag, og det andre gangen totalt i livet hun er på Leangen :-) Litt annen type hun enn bestevenninda Eldjenta, så vi tok sjangsen på at hun holdt hodet kaldt, og gjennomførte innenfor tidskravet. En gang tidligere har hun besøkt Leangen, en formiddag sammen storebror Vinge Blessen, og jobba noen runder alene med brutter’n. Denne gangen fullførte hun en 1640m på ca 2.02.00. I dag gikk hun samme distanse på 2.00.05, dvs 1 1/2 sekund raskere enn førstegang, og denne gangen med et par galopper innlagt.
Banen var litt ujevn, fin stort sett, men et par strekker med litt løs/blaut sugende bane, og DER var det ikke godt å trave, så da tok vi en liten galopp :-P de to gangene vi passerte “gjørma”. Tapte nok noe tid der, men tok det igjen der banen var fastere og bedre å trave på.
2012_mønstringsløp-3sept_01
Kjørte henne selv, har lisens – men er ingen kusk med stor K (heller tvert om :-). Men vi kom oss gjennom til godkjent, og dermed har vi gjennomført første løpet i Periode I. Melder til neste mandag nå som vi er i siget, og håper på må gjennomføre det andre mønstringsløpet da.
I fjor gikk Eldjenta sitt første og eneste (var andre regler da, trengte bare et mønstringsløp) den 26/9 på tiden 1.49.4. Eldjenta var ikke klar før den tid, hverken fysisk eller psykisk (måtte ha mange turer til Leangen for å tåle livet på banen :-). Utopia har en helt annen psyke, og hadde ingen problemer med å takle dagen i dag :-).
Line kom å hjalpt til med stellet etterpå:
2012_mønstringsløp-3sept_02
Og mens Utopia ble satt på hengeren med et høynett, kunne vi slappe av med middag i Kroa etterpå :-) .
Lister til helgas Kriteriefinaler på Bjerke er kommet, og det er nok til å bite litt negler hos undertegnede … Søndagen braker det løs, og vi rekker knapt å komme hjem igjen før Alfalfa og Utopia skal ut i hverdags trav på Leangen dagen etter :-) Jaja, sånn går no dagene :-O
Annelise.

Ingen kommentarer: