fredag 7. september 2012

Startlister :-)

Da setter vi snart nesa sørover, og til Klasseløpshelg på Bjerke! Eldjenta skal ut i sin andre Kriteriefinale, jammen vært flink Jenta vår <3. Nervene begynner å “leve sitt eget liv”, men det er ikke så ille nå, værre med kvalifiseringsløpene for meg. Målet er jo å komme til finalen, og det står på en måte mere på spill i kvalifiseringen. At premiesummen nå er STOR i finalen for så være, det hadde selfølgelig vært kult å vinne 200.000,- hehe. Men nå har vi nå gjort det som har vært mulig, trent jevnt og trutt siden Eldjkenta ble født, kommet til stallen med neggelsprett mang en vinterdag, for å nå høstens store mål; Kriteriefinalen!!

Kvaliteten på de 3-årige hoppene i år er meget høy, så det å være blandt de 12 finalistene er stort. Gjør Eldjenta en god sportslig prestasjon i finalen er det viktigere enn plassering hun får. Vi kjører i allefall fra Stjørdal med ei knallfin mærr på hengeren, hun strutter av energi, er blank og flott, ser ut som en million og vel så det; JA, hun har klar for Klasseløp!!

2012-startliste-Norsk-Travkriterium-hoppeavd

Og dette føles faktisk ikke lenge siden:

lillejenta-22mai_08

Eldjenta 2 dager gammel, løper ute på beite og det kjennes mest som dette var i vår :-)

Becky’s Sunflower;

Vi reiser foresten ikke nedover med bare ei mærr på hengeren, det blir to stk der bak :-) Eldjenta spanderer en måned rehabilitering på sin venninne Sunflower ;-) Vi sliter litt med å finne ut av Solsikka vår, og foreløbige antagelser er at noe av probleme har sittet i hov-vinkel; og det er vi i ferd med å endre på. Jørgen har det siste året jobbet en del med å endre vinkel på hovbeinet fra negativt til positivt. Et par røntgenbilder viser at vi er på rett vei, og det har gitt positive utslag. Men enda sliter hun, mye muskulært “både her og der”, så nå håper vi at en måneds opphold på Gisleröd Rehab skal gi flere svar.

Hverdags-trav:

Uavhengig av hvordan det går på Bjerke i helga, er det tilbake til hverdagen tvert, og mandagstrav for Alfalfa og Utopia ! Vi går noen travle dager i møte med andre ord!

Alf skal ut i Trenerforeningens løp, autostart med maks 15 bak bilen ! Vel, det ble bare 8, og Alf har spor 6. Gutten er i fin form, og en god premie skal være mulig i dette selskap:

2012-startliste-10sept-alf

Og lillepia vår; Utopia, skal forsøke seg på sitt andre mønstringsløp:

2012-startliste-10sept-monstring

Det er 5 varmblodser på strek, de fyker nok fort avgårde, så får vi holde kaldblods-2års-tempo vi på tillegget ;-) Utopia gikk godkjent sist, uten av det gikk spesielt fort (men fort nok, det er det viktigste). Men hun sleit seg ikke ut akkurat heller, jogga og forsto ikke helt at hun var “på jobb” ;-) Håper hun jogger seg gjennom til godkjent på mandagen også.

Men først av alt; Bjerkebanen, her kommer vi. Starter avgårde i morgen tidlig, Line blir hjemme og tar stallen. Jørgen og jeg går en spennende helg i møte!!

Annelise

Ingen kommentarer: