tirsdag 16. oktober 2012

Den første galoppen…

For Eldjenta kom selfølgelig i OAKS finalen :-/ . Av en eller annen grunn “spratt” hun i galopp like før bilen slapp, missa over 100meter og havnet bakerst i feltet. Jaja, sånn kan det gå ;-) Skuffelsen var naturlignok tilstede der og da, men etter å ha fått summet oss litt, og konstantert at Eldjenta reparerte til en flott 6.premie og ny rekord; 29.3, så må vi bare være fornøyde med innsatsen.

2012-OAKS-finale_03

Her er varmeningen unnagjort, og ingen svakheter var å spore så langt.

2012-OAKS-finale_02

Og så er vi klare til løp :-) Jeg sitter som vanlig og hviler ryggen min maksimalt ;-) og venter spent på at bilen triller og starten går.

OG slik gikk løpet. Akk og ve, startgalopp av alle ting i Selveste OAKS finalen :-/ Vi er jo slett ikke plaget av den slags gangarter, for dette er faktisk det aller første løpet som Eldjenta galopperer i, etter 10 feilfrie. Egentlig luksus det, ikke hverdagskost for 3-åringe kaldblodstravere. Så den måtte jo bare komme, denne “G” i resultatlisten ;-)

Ellers gikk hun fort Eldjenta, snitt på 27 fart over 2000m, så sportslig er hun da der hun skal være. Vi spekulerer kanskje på om hun var noe sårbeint ?, og for å være på den sikre siden skal vi en liten tur innom Klinikken på Melhus og sjekke damen. Kusken tviler på at det er noe halthet på gang, men vi tar nå en liten sjekk av beintøyet alikevel til uka.

Ellers er reisingen et problem :-/ Også denne helga overnatta hun i A. Tovengen sin stille og fredlige stall, men det ER et problem for Eldjenta dette; og sove borte. Hun spiser svært dårlig, og vi har kommet til at den beste måten å reise med Damen på, er å komme fram et par timer FØR løpet, og ikke dagen før.

Men nå er det bare et løp igjen for året; Biri Oppdretningsløp. Det er ingen kvalifisering for Hoppe avdelingen, avvisning etter grunnlag, og det betyr at Eldjenta står inne i løpet med god margin. Veldig glad vi slipper unna med EN reise ;-) . SÅ – blir det en velfortjent ferie for Eldenta, før vintertreningen setter inn for fulle mugger. Litt av en sessong så langt, helt utrolig, kort og godt Smilefjes med åpen munn.

Annelise

Ingen kommentarer: