fredag 26. oktober 2012

Og så kom vinteren . . . :-/

Noe tidlig spør du meg, blir en lang vinter om det fortsetter slik! Største oktobersnøfall siden 1925 ? mon tro om det ikke var det som sto i Adressa ? Men hvorfor setter vi bare sånne “negative” rekorder ? Mest regn på et døgn, en måned osv, kaldeste juni på xx antall år osv…. jeg vil har høytrykk rekorder !!!

Jaja, hestene må trimmes, uansett vær og vind, og pigg eller ikke pigg :-) Forresten ikke noe problem å kjøre hest med sommersko i dyp snø, går så det griner ;-) savner i grunnen snøsåler mere enn pigg. Både Alf og Eldjenta fikk fin trim i går, tungt å jogge i “oktober-snø-rekord”, og i dag var et Utopia sin tur. Blessen får ta med Lill Faksa på tur i helga, og får vi på baksko, blir det kjøring på minstejenta :-D

2012-okt26-utopia_01

Prima trim for Utopia i dag. Banen ble brøyta i går, og etter det har det falt noe mere snø, nok til at det ble styrketrening på flatmark ;-) Jobber så fint lille Pia, det er i allefall ikke innsatsen som stopper denne damen !

I løpet av ettermiddagen kom en storm, og masse regn, så får vi se da, om det tar med seg snøen, eller om den har kommet for å bli… ?

Annelise

Ingen kommentarer: