tirsdag 30. oktober 2012

Så er Alfalfa klar for en finale :-D

Veldig morro at lille Alfegutten klarte å kvalifisere seg til Hesteeierkanna 2012 :-) . Som trofast makker til Eldjenta, har han vært stødig treningskompis, OG støttekontakt på et par av reisene hennes til div finaler rundt i Norge og Sverige. Nå skal gutten selv endelig ut å gå en finale :-D. Ikke klassisk ;-) og ei heller “stor-løps-finale” – men å kvalifisere seg til Hesteeierkanna 2012 på Leangen er stort alikevel for Alfalfa :-)

Mange varmblodser ville være med, og bare 3 i hvert løp fikk finaleplass, og så vi er strålende fornøyd med det. I går satt faktisk Alf fast på oppløpet også, og måtte “bakkes bak” og runde feltet før sluttsurten, spørs hvordan det hadde gått med tidligere åpning ? ;-)

Alfalfa inn til fin 3.plass.

Kjempefornøyd med gutten uansett, og spennende blir det i finalen også. Der blir noe mest sannsynlig Bagpipe stor stor favoritt, men trav er trav, ingen (ikke engang Bagpipe) kan innkassere en seier på forskudd ;-).

Litt sånn “winter wonderland” for tiden…

2012-okt29-tur_02

Og i går ble det en ridetur i marka før Leangen, på Eldjenta, med Lill Faksa på tamp. Fungerte helt strålende det, tror Eldjenta satte pris på selskap i marka, og Lill Faksa storkosa seg.

2012-okt29-tur_01

Hun er nok fan av Eldjenta, og tok en liten “kose-pause” når jeg skulle knipse litt bilder :-).

2012-okt29-tur_03

Og siden man er ung, er det lov å gøyse litt også :-)

2012-okt29-tur_04

OG sørge for at man har kontroll på leietommen ;-) hehe. Fikk fin trim jentene i snøen og bakkene i marka, blir nok flere slike turer i løpet av vinteren på disse jentene.

Ingen kommentarer: