fredag 9. november 2012

Klar for nye finaler :-)

Travel helg, og mandag i møte ! I morgen tidlig – veeeeldig tidlig – kjører vi til Biri for årets siste travløp for Eldjenta sin del! Og hvilket år! Så langt har det gått over all forventning, hun har vært med på “alt”. Nå er det bare finalen i Biri oppdretningsløp igjen, før en velfortjent ferie, etterfulgt av masse vintertrening står for tur.

2012-startliste-Biri-oppdr

Her er startlisten for i morgen, Eldjenta står i spor 7. Både Arien, Hulte Nova, Wik Ida og Vertigo Ella står innenfor, gode hopper!! Og i spor 10 lurer Tema. Mon tro hvordan formen er til sistnevnte ? Hun skulle jo ut å “ta skalpen” på gutta i åpen klasse, men feila over målstreken som vinner i kval-løpet. Skitt au, da må vi “slite med henne” i hoppefinalen i stedet. Nå viste hun svakhter i kval’et, så vi får se om de har klart å “reparere” til god gammel form til i morgen? Ellers er både Wik Ida, Arien og Eldjenta tippa blant de fire beste, så dette blir skikkelig spennende.

Så rekker vi knapt å “snu i døra”, før Alfalfa skal en tur på Leangen å gå finalen i Hesteeierkanna på mandag :-)

2012-startliste-hesteeierkanna

Ser travpressen har rangert Alf som et sistevalg, og det synes jeg kanskje var vel pessimistisk jeg da Smilefjes som blunker. Gutten har vist vinterform før, og har nå to flotte 3. plasser på rappen, så sisterangert var noe “slapt” da… hehe. MEN – helt klart, et knallsterkt felt, og bare å komme til finalen er bra. Det betyr at det kan jo i grunnen ikke gå galt på mandagen for gutten, kommer han sist er det som forventet, og om ikke, da går det jo bare bedre enn forventet… :-) . Klarer han en premie i dette feltet får vi si oss godt fornøyd !!

2012-nov8-alf_01

Gutten var i allefall meget fin i siste “blåser” på lokalbanen i går, så formen er det ingen ting i veien med !

Også “Aller Minsta” (les: Utopia) trener godt om dagen, jobber med stor iver, og det er ikke innsatsen som stopper lille-pia.

Hun damper godt etter trening, og er rett og slett bare en liten hjerteknuser å jobbe med. Snill som bare det, og fullstendig ukomplisert!

Også Lill Faksa (yngst, men bare nest-minst ;-), jobber godt om dagen, er ute på tamp sammen Blessen, og skal spennes for vogn så snart vi får tid nå. Vil ha med meg Jørgen på første kjøretur, så det får vi prøve å få til så snart som mulig. Hun er ute annenhver dag nå, og trener i bakkene sammen Blessen, som står “i fare for” å bli sprek nå :-)

OG – sist men ikke minst; vi tar med oss Sunflower hjem på Birituren Smilefjes med åpen munn. Hun fraktes opp til Biri fra Gislerød Rehab på lørdag, og blir med hjem. Det blir utrolig godt å få samlet hele flokken igjen, og spennende å se hvordan “stå’a” er med helsa til Solsikka vår :-)

Annelise

Ingen kommentarer: