tirsdag 11. desember 2012

4.plass til Alfalfa i går :-)

Og det er så absolutt godkjent for gutten. Han kryper oppover i grunnlag, og løpet i går var skrevet ut for Varmblods. 3-12-årige høyest 250.000 kr.1640 m. Autostart.

Alf er ikke så rask fra start,  ham må “safe’s” litt ut, for han er så hissig at han kan finne på å reise avgårde i galopp … Så var kusken litt forsiktig i “brekken” denne gangen, når det tutes for oppløp og angrepet skal legges inn. Sist så feila han der, ble for ivrig, i går gikk det fint, og han spurta fram til en fin 4.plass.

Skulle gjerne fått gutte litt mere startrask, men det er ikke så lett når hodet ikke tåler for mye raske intervaller, blir fort veldig hissig, og da koker det over. Men det er jo ikke i starten pengene deles ut, det er over målstreken. Ok med startrask hest, bedre muligheter til å få en god posisjon i løpet, men det må gå til mål også, og det gjør i allefall Alfegutten vår :-)

Han havnet i 4.par utvendig, og går ytterst i banen i siste spurt før mål (Roar Walsø kusker, hvit kusk).

Gikk nest siste løp i går (20:55), og dermed veldig sent hjem. Resten av flokken sto ute på “beitet”, og ingen hadde noe behov for å komme inn å legge seg selv om klokka ble 22:30. Nok mat og vann, vindstille og bare noen få minusgrader. Men de kom nå tuslende inn, en og en til slutt, tror de satte pris på “beiteliv” igjen :-)

I skrivende stund daler det ned bittelitt snø, og jeg ønsker meg 20 – 30 cm nysnø! Og et par minusgrader resten av vinteren :-)

Annelise

Ingen kommentarer: