lørdag 8. desember 2012

Egentrening :-)

På flokken i dag :-) Det har vært barfrost og sprettkaldt i 14 dager nå, og selfølgelig gikk det fra + 10 og regn, til minus 10 over natta. Luftegården speika og har vært lite innbydende til noen som helst annen aktivitet enn å stå i ro og spise :-/.

For å “bøte” på dette er de selvsagt trent som vanlig, men også luftet på ridebanen to og to. “Ridebane-børning” har vært populært. I dag fant vi ut at vi kunne flytte flokken på beitet igjen. Det har kommet 2 cm nysnø (!!), og det er “speika gress” under der, ikke fryst gjørme…:-)

Bromle og Blessen fikk først “ut i det fri”, og det er jammen lenge siden jeg har sett gammel-valakken oppføre seg som en åringshingst gitt. Skulle jo selfølgelig hatt kamera klart da, men det ble om ikke annet filmet etter at hele flokken var kommet ut, og det er gledes-scener å se gitt:

Varmblodsene fikk stå på ridebanen å se på, var redd for at “shokka-hara-flikk-flakk” faktoren ville blir FOR høy ;-) De får ut til flokken etter at Alf har gått løp på mandagen, kan ikke riskere at han “vrikker” beina i gledes-bukk nå.

Etter en del runder ble de slitne, og klare for å innta middagsmat ut i det fri.

2012-8des-blessen_01

2012-8des-blessen_02

2012-8des-jentene_01

Nå får de bare stå ut på Beitet til det kommer litt snø, men i følge yr.no ser det ikke slik ut med det første. Veldig kjekt å ha mulighet til å bytte “luftegård” når være er slik det er. Men så lenge vi slipper unna regn og drittvær, er jeg fornøyd :-)

Annelise

Ingen kommentarer: