mandag 3. desember 2012

Jaja, så galopperte Alf…

Da han skulle sette inn “støtet” i siste sving! Skitt au, ble dermed uten premie på lørdagen. På forhånd var vi noe usikker på formen, den kjentes bra ut, men føret (ekstrem barfrost….) har hindret meg i å teste formen hjemme. Alf var litt slakk forrige løp, men etter å ha hvilt seg noen dager, har han kjentes meget frisk ut i trening.

Etter løpet kan vi bare konkludere med at Alf er i knallform, om enn noe heit i topplokket…hehe. Litt hissig i siste sving, og angrepet ble i feil gang-art. Jaja, sånn kan det gå, ikke så ofte vi får ødelagt løp pga galopp, så de få gangene det skjer får vi bare leve med ;-)

2012-des1_upl_01

Roar Walsøe kuska denne gangen, og overtar her tømmene før defilering.

2012-des1_upl_02

Og her reiser han i galopp ! Synd, for Alf har normalt meget friske avslutninger å by på, og fra en slik posisjon kunne han tatt en meget pen premie. Men – får satse på revansje neste gang ;-)

Solsikke-helg :-)

I allefall på søndagen, da fikk hun full pakke av Jørgen ;-). Først tok de en knapp times joggetur i marka, for å varme Solsikke skikkelig:

2012-2des-sun_00

2012-2des-sun_01

Her kommer de tilbake, lett rød i kinna, og det er kaldt !! Fryktelig kaldt (16 minus på søndag!). Inn å sele på/kle på, for så å kjøre en liten tur i bakkene:

2012-2des-sun_02

Selv holdt jeg varmen i stallen med møkking :-) Like greit det på en slik dag. Får ut å fryse litt i dag jeg, et par unge damer som skal ha trimmen sin. Og heldigvis er det “bare” 10 kalde blå i dag.

Annelise

Ingen kommentarer: