mandag 31. desember 2012

Juleferie og litt late dager :)

Har det vært på meg, og litt på hestene også. Alle har hatt litt fri fra lille julaften og litt uti romjula, så har det vært på’n igjen med trening. Jørgen har også hatt fri – fra jobb ;-) – så han har vært i stallen og trent litt hest! Men vi har i det store og hele hatt noen rolige og deilige dager i romjula.
2012-des29-alf_01[4]
Og siden det har vært litt juleferie, har mor leika seg litt på PC’n innimellom ;-) Bilde over er tatt i blåtimen ja, men “flikka” litt på, og blitt riktig så stemningsfullt. Alf som er ute på ridetur til Møssjøen dette.
Så har jo sola snudd, og Vinge Blessen lar seg ikke be to ganger; pelse skal AV!! Han starter alltid først, må jo det skal han rekke å kaste hele vinterfrakken før sommeren (det er en del pels som skal av!!).
2012-des27-blessen_01[10]
Sunflower blir stadig finere og finere i trening, og en dag i romjula red vi over til Remarka sammen Jørgen som kjørte Utopia. Sistnevnte fikk et fint arbeid på banen, mens Sunflower og jeg tok turen i terrengløypa, og der fikk hun jobba godt Solsikka vår!!
2012-des29-sun_01
Fikk klatra opp denne bakken, i litt blaut, tung snø! Jepp, styrketrning :-))
2012-des29-sun_02
Og her er vi nede på banen igjen, som “bader” seg i solnedgang og fargerike skyer.
Alf som egentlig skulle gått løp på Leangen i dag, slapp det da mor glemte å melde . . . . Forbauset smilefjesSå gjett hva mitt nyttårsforsett er ? hehe – sånt skal ikke glemmes! Men trening har han fått;
2012-des30-alf_01
Både rideturer og som over; intervaller på Møssjøen. Det er lang bakke ned, og dermed blir intervaller på isen nødvendigvis avslutta med en liten styrke-test på vei hjem :-)
2012-des30-alf_02
Fantastisk flott å kjøre på isen !!
2012-des30-alf_03
Og…. så var det bakken opp igjen, tar sats her gutten ;-) hehe
2012-des30-alf_04
Og løper opp!
Så – er straks 2012 over, og det har vært et godt hesteår for oss – godt ellers også Smilefjes som blunker, men her i bloggen er det hestene som har fokus.
Best har det gått for Eldjenta, som har tjent hele 182.961 kr!! Det er vi utrolig stolte over. Hun har gått totalt 12 løp, og har 3 førsteplasser og 3 andreplasser, tjent penger i alle utenom et løp! Fantastisk år for Jenta vår.
Alfalfa har startet 17 ganger i 2012, tjent 52.000 kr, og vunnet et løp, har 2 andreplasser og 2 tredjeplasser. I motsetning til Eldjenta, som ikke skal gå løp før til våren, skal Alf ut å starte i januar, og tjene til livets opphold i vinter ;-)
Utopia har gått sine to godkjente mønstringløp, og dermed bidratt med 14.000kr til kost og losji, dermed har hun gjort akkurat det vi hadde håpet hun skulle gjøre i 2012. Nå starter alvoret for lille-pia vår, hun blir 3-åring nå, og skal forhåpentligvis ut å gå fine løp til våren/sommeren. Blir veldig spennende å se hvordan hun løser oppgaven som traver! Samme kapasitet som Eldjenta har hun nok ikke, de er som natt og dag i sinn og skinn. Men det er en liten “kriger” i topplokket der, teft for å konkurrere har hun i allefall :-)
Lill Faksa blir nå 2-åring, og dermed har vi som mål at hun skal gå sine godkjente mønstringsløp i løpet av året. Ser de har øket satsene nå, så hun har mulighet til å bidra med 17.000 kr om hun klarer to godkjente – DET er målet!
Sunflower skal også bli traver “til neste år” – dvs i løpet av våren håper vi hun er klar for prøveløp, og travløp!!
Sånn, da vil jeg ønske alle kjente og kjære et Riktig Godt Nytt År, og hjertelig takk for det gamle :-)
Annelise

Ingen kommentarer: