torsdag 10. januar 2013

Endelig, nå letter tåka :-)

2012-jan9-faksa_01

På onsdagen sprakk det opp, og vi kunne endelig se blå himmel igjen. Og du verden så godt det var å slippe det tykke tåkelaget som har trykket på den siste tia. Nå blir det kaldt igjen; høytrykk :-))

Og i dag var det riktig så hyggelig å trimme gamp ! Sunflower rides en del for tiden, så mye som mulig i terreng, og i dag var vi på en riktig off-road tur i marka.

2013-jan10-sun_01

Klatrer over “knatter og knøs”, men her var det stopp, bratt skrent ned. Vi tusla litt tilbake, og prøvde på nytt litt østover, gjennom gammelskogen:

2013-jan10-sun_02

Og fant tilbake til gjenngrodde stier som Vinge Blessen har tråkka i for flere år siden. Det gror ufattelig fort igjen i marka, men elg og andre dyr holder sine tråkk åpen, og Sunflower storkoser seg på off-road tur. Hun er regulerbar, og blir flinkere og flinkere til å fote seg i terrenget. Til helga blir det ei økt i vogn igjen, etter fine rideturer i løpet av uka her.

Så fikk Alf et skikkelig arbeid på lokalbanen i dag:

2013-jan10-Alf_01

Der var det bedre forhold en fryktet faktisk. Det var igjen noe is, og et tynt “melislag” av snøfjon over. Med trykkvogna fikk han lange intervaller i dag, og jobba meget bra. Hadde meldt Alf til rikstoto kjøring på Leangen til helga, men vi hadde ikke nok poeng til å komme med. Tror det var meldt 29 hester til 12 plasser…. akkja, da får vi bare vente til neste hverdags trav :-).

I tillegg til kuldegrader og høytrykk, ønsker jeg med 10 cm nysnø, takk :-))

Annelise

Ingen kommentarer: