tirsdag 29. januar 2013

Lill Faksa “på is” :-)

Jebb, bokstavelig talt, i dag har hun “debutert” på isen :-D. Siden hun kom til oss i høst, har hun stort sett bare gått i grunntrening i bakkene, men i dag tok vi turen til Møssjøen. Det ble en kjempetrivelig opplevelse, “Litja” trava på lette bein, og storkosa seg.

2013-jan29-faksa_01

To-åring nå, og i år skal hun klare sine to mønstringsløp :-) Det er i allefall Lill Faksa sitt store mål for 2013.

2013-jan29-faksa_02

Flott vær i dag, såvidt plussgrader i sola, og 10 cm nysnø på isen, rett og slett flott.

2013-jan29-faksa_03

Etter litt oppvarming, fikk hun jogge 3 x 1000m, på fornuftig puls. Hun traver FLOTT! frir seg godt, bredder ut og har en flott aksjon, dette lover bra ! Siden hun åpenbart er sterk nok til å trave rytmisk og rent, så blir det gradvis fokus på “jogge-trim” nå, ikke bare grunntrening i bakkene. Får benytte oss av isen så lenge den er tilgjengelig.

Også Utopia fikk et skikkelig arbeid på Møssjøen i dag, hun går veldig bra “på det jevne”. Har ikke samme speed-resurser i seg som Eldjenta, men jobber jevnt og trutt, og har en markvinnende steg (linjetraver som Eldjenta hun). Så på RiksToto Direkte i dag en flott treåring som debuterte, i vel ca 1.37 på skikkelig gjørmebane (Wik Vinter under Marthe Røder – tanta til Eldjenta). DER er ikke Utopia nei, men holder denne seg frisk og rask blir han vel en av de som skal kjempe om lauvbær i år!

Også Eldjenta har lufta seg på isen i helga. Etter å ha trent/skodd Sunflower, jogga Jørgen over til oss, og filma litt:

La vel denne ut på FB også her en dag, og skrev “en får ikke mere morro enn man lager selv” hehe.

Det er meldt snøkaos noen dager nå, får håpe det ikke blir så ille som Adresseavisa vil ha det til :-O

Annelise

Ingen kommentarer: