mandag 4. februar 2013

Koselig ridetur :-)

I helga ! Jørgen og jeg sala på Sunflower og Eldjenta, og red på tur sammen, leeeenge siden sist. Men tiden går, og unghestene vokser til og blir “ride-dyr” flere og flere. For ikke lenge siden var Eldjenta føll, og Sunflower bare 2 år, vel, nå er de voksne ridehester begge damene !

Kong vinter kom tilbake “over natta” og det ble fine forhold for stryketrening i løssnøen.

2013-feb02-jenta_04

De fikk jobba godt damene, og sjøl fikk vi koselig ridetur sammen, lenge siden sist, men garentert ikke like lenge til neste tur !!

2013-feb02-jenta_01

Bedre størrelse for Jørgen denne Damen der, en lille Vinge Blessen. Har ikke målt henne på en stund, men jeg tror ikke hun har strekt seg mer i høyden, tipper hun har stoppa på ca 157cm. Men hun har lagt seg mere ut i vinter, er blitt ganske kraftig. Vi jobber vidre med styrke litt framover nå, bruker snøen, og så får vi lette opp litt når det lir mot vår. Sunflower er like høy som Eldjenta, men naturlig nok mye edlere, men du verden hun har blitt sterk i kroppen hun også av mange fine rideturer i marka. Ikke så lenge til vi letter opp litt for henne også, og legger inn litt mere kjøretrening og forbereder henne for løp! I vår kanskje ? Det blir utrolig spennende i allefall.

I går kom sola også, og vi fikk en flott vintersøndag. Jørgen og Emil drog til Storlien, mens jeg trente et par gamper. Først Lill Faksa i strålende vintersol, så Alfalfa etterpå. Lill Faksa trener så bra at det er en fryd, hun holder følge med Eldjenta sin progressjon og er apsolutt på høyde med henne gitt alder etc. Lover godt!

Alf ikk galopp intervaller på isen i går, MED 30 – 40 cm (?) nysnø ca, Relativt tunge intervaller, men blid og glad hest – deilig.

2013-feb03-alf_01

Klokken er straks 16:20 ca, mentalhygiene dette ;-) Her skal vi tilbake, siste draget, og både hest & kjerring var svette og slitne etter dagens intervaller !

Annelise

Ingen kommentarer: