søndag 17. februar 2013

Travle helger :-)

Normalt tar jeg en liten pustepause i helgene ;-) Om ikke hviledagen holdes hellig akkurat, blir det som regel litt latere dager da vi “tar stallen” og trener hest sammen Jørgen og jeg :-)

Sist helg hadde jeg “husmorferie”, og det var kjempetravelt :-o. Oppdretterseminar på Gardemoen og masse faglig samt sosialt påfyll! Veldig flott helg, og travelt må vite ;-)

Denne helga hadde vi lokalkjøring i Stjørdal Travsportforening, og da er det ikke mulig hverken for gubben eller meg å ligge på latsia akkurat. Nå ble det det ei vellykket kjøring, bare trivelige folk, godt med hest og god stemning, og da er vi i mål!!

Men gampene har fått trim, i stort sett nydelig vintervær, helt fantastiske dager har vi hatt, skulle ønske dette varte. Nå har pressen “truet” med fuktig vinterferie og dritvær, og det er jo synd om den tørre vine vinteren vi nå har, skal avløses av regn, holkeføre og “skitvær”. Får håpe pressen har overdrevet på vanlig vis, da blir det ikke så ille kanskje ??

2013-feb14_faksa_01[3]

Dette flotte været og føret gir jeg nødig slipp på!

2013-feb14_faksa_02

Men Lill Faksa trener så fint om dagen, så kommer det ei regnskur, vil jeg sitte å skinne som ei sol bak hesterumpa alikevel jeg ;-) Flott hoppe, snill og grei, tøff i trening, og har den rette innstillingen :-)

2013-feb15_301

Så er jeg rimelig sikker på at også hestene koser seg i det flotte vinterværet vi har. De står ute på “beite”, har mat og vann, og vil ikke inn til natta :-) Blir vel andre boller nå om dagspressen’s dystre værutsikter slår til; da står flokken ved grinda og vil inn ja ;-)

W.M. Utopia deltok på lokalkjøringen vår! Vi tar ofte turen over til banen om lørdagene for å trene sammen andre hester, så de gjorde vi det denne lørdagen også, med “fare for” i vinne sølv. Vel, som sistemann i mål, ble det ikke sølv på Pia, men trøstepremie; en sekk Energi fra FK :-). Hun hadde litt dårlig feste, og skled til et par ganger, og ble dermed noe anspent i gangen. Det får vi ta på vår kappe. Ellers er hun en engel å “reise med”. Snill som dagen er lang, blid og postiv, og det er ganske så deilig!

Denne uka er det vinterferie i Trøndelag, derfor blir det regn!! Sånn er det med den saken. Jaja, hester skal trimmes til uka også, uansett vær og vind, har nok ved, så jeg får da alltids tørka/varma meg etterpå ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: