søndag 14. april 2013

Leangen i morgen :-)

Eldjenta skal ut å trave igjen, nok et hoppeløp: Dotterud Teddy’s Hoppeserie på Leangen for 3-15-årige hopper høyest 200.000 kr. (2140 m. Autostart). Hun fikk et pent løp sist, og i følge kusken bør hun nesten vinne i morgen Forbauset smilefjes. Selv er jeg fornøyd med trippelplass, men helst bør hun jo vinne selvsagt, skal være med å “spise moreller” i årets klasseløp Smilefjes som blunker. Følger litt med konkurrentene fra i fjor, hvem peker seg ut nå som heite Derby-kandidater ? Tja, noe tidlig å si, men ei av de gode fra i fjor; Tema, er i “trøbbel” kan en lese i siste nr av TGN. Andre igjen har vist seg fram på postitiv måte, bl a Kriterievinneren Wik Ida, samt Arien og Lidå Ø.K. Flere andre har gått løp, uten av det “biter nevneverdig” for dem. Men det er enda tidlig i sesongen, og de står vel kanskje bare i kø, for å stille til start når det gjelder ?? ;-)

Det blir uansett et spennende løp i morgen, håper Eldjenta tar turen inn til banen litt bedre og sparer litt mere krutt til oppløpet og “flesker” til. Kapasiteten er stor, men hodet er fullt av “fluer” mm ;-)

2013 - april15-startliste

Startlista i morgen, et pent lite felt, spennende.

Er ellers spent på banen, det har ikke vært gode forhold den siste tiden akkurat. Eldjenta er stor og tung, samt en typisk “humør-traver” – kan jogge, eller spurte (!!) i mål, litt avhengig av “dagsformen” ;-). Er vel i overkant avhengig av fast og fin bane, så vi får bare krysse fingrene og håpe på ok forhold.

Nattefrosten har gitt seg heldigvis, et par netter nesten uten minusgrader nå, og litt høyere tempratur. Det setter fart på snøsmeltinga, og det er bra, for det er nok å ta av:

2013-apr12-sun_01

Vinter-trening for Sunflower ;-)

2013apr-sun_02

Bilder over fra fredagen, knallvær og supre forhold i marka. Sunflower trener fremdeles fint, og vi har planer om Rutineløp på tirsdagen. Hun har fått tre fine turer inn til Leangen før, og i påska, og de har hun takla godt. Neste trekk blir et rolig rutineløp, den “seineste varmblods-farten” først, for å venne “topplokket” til løpsituasjon igjen. Så får vi bare ta det derifra.

De to ungjentene; Utopia (3år) og Lill Faksa (2år), skal snart få en tur på lokalbanen sammen. Lill Faksa utvikler seg veldig positivt, og har vel nesten passert Utopia i fart nå. Men så har hun nesten dobbelt så lange bein også Smilefjes som blunker. Tror nesten dette sier mere om Lill Faksa enn Utopia kanskje ? Synes yngstemærra er veldig lovende :-)) Spennende!!

Men i morgen, da skal Eldjenta i ilden igjen, grue-gleder meg :-))

Annelise

Ingen kommentarer: