onsdag 17. april 2013

Leangen mandag, og Leangen tirsdag :-)

Men to fine hopper på tur! Mandagen var Eldjenta ut i årets andre løp, og fikk en fin andreplass. Mens Sunflower gikk Rutineløp i går ettermiddag, og det er sikkert et par år siden sist hun prøvde seg på den slags aktivitet !

Starter med mandagen, og andreplassen til Eldjenta. Nok en gang fikk hun et meget pent løp av Bjørn Garberg, og tok en fin andreplass, selv om hun enda ikke viser samme speed og vilje som i fjor. I følge Bjørn kan hun vist hun vil, men hun vil ikke. Jeg tror vel også at hun er litt tung i kroppen enda. Vi kom seint i gang med vintertreninga, pga lang periode med barfrost. Når snøen endelig kom, ble den liggende lenge, og vi har ikke kommet i gang med noen speed/intervall trening enda. Is/snø/tele har ligget til nå, og flokken går fremdeles med piggsko, på siste rest av snøsåle i luftegården. De siste tre dagenes varme-sjokk (deilig!!!) har satt fart på snøsmelting, og framover blir det kun hummørtrening, rideturer, fartsleik og korte intervaller på Eldjenta. Håper og tror det skal inspirerer damen til å ta fram sin giftige speed i løpsbanen !

2013-april15-2pl_01

Fint bilde tatt av Silje D Theodorsen fra varminga. Hun var litt bedre på hengeren på vei inn til banen denne gangen, men hjemover var hun ille! Det er mye stress i Eldjenta, og det hadde helt klart vært bedre for henne om hun tok ut alle krefter i løpet, og ikke på hengeren….!

Løpet:

Så får vi se om dette holder til finalen i Dotterud Teddy’s Hoppeserie på Leangen ?

Sunflower:

Var på banen i går, og gikk Rutineløp! Hun har vært tre turer innover i løpet av mars/april, og oppført seg meget pent. Helsemessig har hun også tålt dette, så nå var hun klar for litt større utfordringer. Jeg hadde sånn delevis tenkt å kjøre henne selv i går, siden Bjørn G. ikke skulle innover, men etter varmingen ombestemte jeg meg Skuffet smilefjes, det var for mye krutt i topplokket for meg, heit dame dette! Heldigvis var Magne Olsen ledig, og han kjørte et flott løp med Solsikka vår :-)) Greit med rutinerte kusker til heftige, urutinerte mærrer !!

I går var hovedfokus på det mentale plan, og vi meldte derfor til det seineste løpet for varmblods. GPS klokka vår viste ei tid på ca 1.25 over distansen, hvor oppløpet gikk i 17-tempo. Hun taklet voltestarten bra, travet i feltet og oppførte seg fint pga flott kusking! Om kroppen til Solsikka er like myk og fin etter løpet, og helsa henger med, så tar vi et rutineløp til om 14 dager før vi “plotter” dato for prøveløp Smilefjes.

I dag er det 10 plussgrader og regn, det blir mye smeltevann av dette, enda masse snø som skal vekk før våren når Beistadgrenda.

Annelise

Ingen kommentarer: