mandag 8. april 2013

På gang :-)

Da har Eldjenta vært ute å gått travløp igjen, etter 5 måneder med masse trening. Det gikk ikke så aller værst det faktisk, med tanke på at årsdeby’n ble lagt til V75 løp, og DNT’s Hoppeserie stengt på 400.000 !! En fin 7.plass og siste premie, samt ny volterekord ble det på Jenta vår (31.4), så da har vi jo all grunn til å være fornøyde med innsatsen.

Hun fikk et flott løp av Bjørn Garberg, og gikk til mål. Det ble ikke noe “takt-skifte” på oppløpet, så Eldjenta sin “speed-spurt” har kanskje ikke våknet helt etter vintertreninga ;-). Ikke så rart det, for vi har ikke hatt treningsforhold til kjappe intervaller overhode. Hun er sikkert litt tung i kroppen etter mye styrketrening i vinter, og trenger strangt tatt litt mere hurtig trening før speed’en er på plass.

Dessuten, så hadde vi med reisefølge til Eldjenta; travpensjonist Vinge Blessen, var med på hengeren for mental støtte…. !!! Vel – ikke mye støtte å få fra den karen, som fikk et akutt anfall av henger-klaustrofobi!! Grrr… det skulle jo ikke være mulig, at en så bereist gammelvallak skal “klikke” slik. Men han gjorde nå det, og det ble derfor ikke rette oppladningen til løp for Jenta vår stakkar. Hun gikk 2 sek raskere for en drøy uke siden, sammen Sunflower i trening på Leangen, så Vinge Blessen er “oppsagt” som “reisestøtte-mentor” gitt… Irritert!

2013-V75-Leangen 6april_03

Har fått flotte bilder av Veronica Lunde, her fra oppvarmingen.

Så defilering før løpet:

2013-V75-Leangen 6april_01

Prøvestart:

2013-V75-Leangen 6april_02

Nå blir det nytt hoppeløp om en uke, Dotterud Teddy’s Hoppeserie på Leangen. Det er stengt på 200.000,- og på papiret blir nok det et mye bedre løp for Jenta vår. Får håpe hun klatrer litt på resultatlista da ;-)

Alfalfa:

Har flyttet til nye eiere nordpå! Han skal gå løp i Harstad, og vi håper virkelig han går mange flotte løp for nøye eiere der oppe, det hadde vært kjempegøy! Fikk melding i morrest om at han har oppført seg meget pent på reisa oppover, skryt av sjåfør :-) og begynte straks å spise høy i sin nye stall ! Godt å høre!

2011-alf16juli_07

Lykke til videre Alf :-))

Annelise

Ingen kommentarer: