tirsdag 2. april 2013

Påska 2013 :-)

Er nå over, men for ei flott påske ! Masse sol og blå himmel, feriegjester i heimen, appelsin, Kvikk Lunch, ski, akebrett, snøballkrig, pølsegrilling – OG hestetrimming :-) Perkfekt påske !
2013-mar30-påske_01
Min utsikt i påska har vært litt slik, fra denne posisjonen:
2013-mar30-annelise_01
Så her det vært en god del slik utsikt:
2013-mar30-uto_01
Mange slike flotte dager har vi hatt, og da nyter man livet, både vi to- og firebeinte :-)
Onsdagen midt i påskeuka, tok vi med oss Eldjenta og Sunflower inn til Leangen, for et tradisjonelt hurtigarbeid for Eldjenta som skal årsdebutere til helga !! Line og Emil var med som fotografer, men den dagen var vi en smule uheldig med været;
2013-mar27-leangen_01
Sunflower har ikke gått noe “hurtigarbeid” enda i sitt tempo, og Eldjenta sitt tempo er strengt tatt en smal sak for damen. Etter oppvarming, kjørte vi en 2140m (vanlig løp), og siden Sunflower (med speedsensor på vogna) spurta fra Eldjenta, trekker jeg fra oppløpet, og da har Eldjenta gått 1.29.0 over 1800m, det er godkjent :-))
2013-mar27-leangen_03
Tildels god sikt :-P
2013-mar27-leangen_04
Nedskritting etter treninga, ikke så fornøyd der og da (så ikke klokka, og syntes Eldjenta var litt tråkk ..hehe), men etter å ha fått inn økta med puls og fart på PC er det ingen grunn til å henge med geipen !
Så fulgte noen dager med rideturer, løsgjørende, for Eldjenta og Sunflower, samt litt tøffere trening for Utopia og Lill Faksa. Sunflower har tålt den gradvise økningen i trim bra så langt, så hun fikk nok en tur til Leangen  2.påskedag sammen med Alfalfa.
2013-apr01-leangen_01
Her står de rene og pene, som to tente lys å venter på dagens økt. Denne gangen en langintervall-trening, dvs oppvarming og tre lengre intervaller. Men, det er vår, og banen i ferd med å gå i oppløsning!
Planen var å kjøre intervaller (2000m) i 1.50 tempo, 1.40 tempo, og det siste i 1.30 tempo. Men der var jammen meg ikke lett, sikten ble etterhvert minimal, og slik så vi ut etter noen km i banen Jørgen og jeg;
2013-aw-paaska  2013-jorgen-paaske
Lekkert par :-)
Men vi holdt oss til planlagt tid sånn ca, og i morgen skal Sunflower ut å få seg en løsgjørende ridetur. Håper hun er like myk og fin i kroppen, og at den framgangen vi har hatt fortsetter. Normalt skal det “stoppe seg” nå, det har det gjort hver gang vi begynner å nærme oss normalt travtrening. Men enn så lenge (bank i bordet) ser det ut til å gå bra.
Alf har planer om å flytte nordover, veldig veldig gledelig for oss og forhåpentligvis nye eiere :-)) Går alt som planlagt nå, blir han med transport nordover til helga, magefølelsen er god, vi tror han kommer til et godt hjem :-))
Sånn, det var litt fra årets påske. Til helga starter alvoret igjen for Eldjenta, ut i V75 løp på Leangen, møter mange gode tilreisende hopper, jeg har sommerfugler i magen alerede :-)
Annelise

Ingen kommentarer: