tirsdag 21. mai 2013

Begge mønstringsløpene unnagjort :-)

Og det i mai, så tidlig har ingen mønstra hos oss før. Men greit med alt som er unnagjort. Nå tok hun ikke fram det travet hun har “hjemme” på lokalbanen. Der er det ikke mye spennende skilt, plakater og hester å studere, så da legger hun seg i sæla og traaaver. På Leangen er det enda masse nytt og spennende, og hun var strengt tatt ute på joggetur i går også. Litt mere konsentrert om oppgaven enn forrige mandag, men langt i fra “på bittet” og på hugget slik hun er på lokalbanen. Men bestått er bestått, de får ikke mere penger de 2-åringene som traver 1.45 ++, farten får vi spare til neste år Smilefjes som blunker.

2013mai-20-lillfaksa_01

Her fra varminga :-) Kjørte selv, hun er bare snill og grei! Veldig ukomplisert hest å ha på henger, og reise med. Ikke noe tull og tøys, bare snill og grei Rødt hjerte. Så gikk hun ca 6 sek raskere enn sist, og fikk tida; 1.57.2, helt topp synes vi :-)

Eldjenta:

Har reist til Norges Veterinærhøyskole for å sjekke hals/luftveier. Var så heldig å få skyss nedover med andre hester i samme ærend, så jeg sparte meg selv for en laaang kjøretur. Sto opp tidlig i går (05:00 Skuffet smilefjes) og kjørte henne til Ler, så fikk hun over på liten lastebil, og selskap med et par hester til resten av turen. Skulle gjerne vært med å sett på selve undersøkelsen; endoskopi på tredemølle, men det er vanskelig å være flere steder på en gang . . . Sladrefjes.

I dag er det trening/tilvenning på tredemølle, så skal hun sjekkes grundig i morgen. Veldig spent på resultatet. Det de finner/ikke finner, får jo litt konsekvens for videre karriære. Finner de feil som kan korrigeres, blir det operasjon på tverten. Er luftveiene i tipp topp stand, sitter det vel mest sannsynlig i hodet, og da blir hun bedekket så snart det lar seg gjøre. En pause fra travet kan kanskje gjøre susen, og bidra til at hun kommer sterkere tilbake seinere?? vi får se hvordan det går, og ta det derifra! :-)

I natt har det vært en liten regnskur, første på veldig lenge, og det er knusk tørt over alt, så det har sikkert gjort godt. Både to og fir-beinte har virkelig satt pris på deilig og varm pinse :-))) Så litt reng nå, før sola og varmen kommer tilbake gjør bare godt !

Annelise

Ingen kommentarer: