mandag 13. mai 2013

Nedtur og opptur :-)

Travsporten i et nøtteskall ! Helgas Bjerketur ble en stor nedtur rent sportslig for Eldjenta. Alt så fint ut til siste sving, da var det bom stopp! Kusken er redd det sitter i hodet, det er vel vi også noe redd for, men vil ta en skikkelig sjekk av Jenta for å se om det er mulig å finne andre årsaker.

Jeg har lyst til å sjekke halsen grunndig, ta en endoskopi på tredemølle, og se om de kan finne noe feil i hals ved høy belastning. Da må vi en tur til Oslo igjen, men det får vi ta, Eldjenta har så stor kapasitet, så jeg vil sjekke ut dette før jeg går med på konklusjon: “det sitter i hodet”…

Det meste kan fikses, men har hun bare en stor “vil ikke” midt i mellom ørene, sånn uten grunn, er det vanskelig å fikse. Har hun derimot en eller annen dynamisk feil i halsen er det håp, operasjon osv… Koster noen lapper, men det har Eldjenta råd til ;-). Eldjenta sin “fastlege” kontakter spesialistene på østlandet og bestiller time for utredning, så får vi ta det derifra.

Her er Eldjenta i varming, flott mærr synes jeg og er veldig objektiv..hihi:

2013mai-eldjenta-bjerke01

Men i dag sørget Lill Faksa for en aldri så liten opptur, og et gedigent plaster på såret mitt :-) Hun travet godkjent Mønstringsløp på Leangen, uten å legge seg særlig i trav (mere opptatt av å se på alt rundt seg). Travet en sprint på Leangen seinere enn hun går 1840m på lokalbanen med treningsvogn. Men det viktigste er ikke farten, det er å gå innenfor tidskravet, og det klarte hun i dag :-)

2013mai-LillFaksa_02

Tre flotte 2-årsmærrer varmer opp til Mønstringsløp; Lill Faksa, B.B. Marit B.og Riga Viktoria.

2013mai-LillFaksa_01

Så da melder vi til neste mandag, og håper Lill Faksa får selskap av andre 2-åringer da også, og går sitt siste mønstringsløp. Kjekt med alt som er unnagjort :-)


Annelise

Ingen kommentarer: