onsdag 15. mai 2013

Nok en fin gjennomkjøring for Sunflower :-D

I går var det nok en rutinekjøring på programmen, og Solsikka blir bare finere og finere, slår ut i blomst nå :-). ALT blir bedre og bedre for hver eneste tur til banen, og i går var det helt uproblematisk å ta turen alene med “Dronning Drama Queen”. Varma selv, bare snill og grei, og traver rent og pent som ei klokke.

Magne Olsen kjørte løpet med henne, og siden han var opptatt med egen hest i det det “seineste” varmblodsløpet, ble det “hurtigløpet” denne gangen. Resultater/tider er ikke kommet ut på Leangen sine hjemmesider enda, men i følge kusken og min egen klokke vil jeg tro hun gikk på en tid mellom 1.23 og 1.24. Det betyr at vi snart kan plotte prøveløp. Får se om vi tar et rutineløp til, eller prøveløp neste gang ? Får finlese bulletinen og se om det er noen veldig lavgrunnlagsløp å sikte seg inn mot i løpet av de neste to månedene ??

Silje var på plass og tok fine bilder :-))

2013-rutinekjøring14mai_02

Sunflower (startnr 2, rød kusk) i tet, bare å venne seg til de først som sist Smilefjes som blunkerSmilefjes som rekker tunge.

2013-rutinekjøring14mai_03

2013-rutinekjøring14mai_01

Fin stil på damen, som har etterhvert senket hodet et hakk eller to, og den mentale biten faller sakte men sikkert på plass. Vil ikke ha henne til å trave som en “stjernekikker”, ikke bra for helsa det på sikt. Så nyyyter hun varm dusj etterpå :-) Så gøy å se hvor deilig hun faktisk synes det er, og på rutinekjøringer er det ikke samme køen i dusjen på på løpsdager, så da er det litt tid for nytelse også (er man Dronning, så er man Dronning…sånn er det med den saken – mener Sunflower!!).

Med Utopia går det bra, ser ut som vi berga med skrekken etter “pinne-episoden”, og Eldjenta har bare fri. Hun skal til Norges Veterinærhøyskole neste uke for utredning; endoskopi på tredemølle… Det blir spennende dager!!

Annelise – som nyter den tørre våren Hett smilefjes.

Ingen kommentarer: