onsdag 29. mai 2013

Rutineløp for Utopia :-)

I går, og det går da framover med lille pia, sakte men sikkert ;-) Skulle egentlig avgårde med både Sunflower og Utopia, men Solsikke har nok pådratt seg en eller annen låsning i bekkenet :-/ . Hun fungerer ikke i trav, får ikke til å trave rett og slett, så da er vi der igjen…! Det måtte jo bare komme. Nå har vi imdlertid et håp om at det er en mere akutt greie, som “Heksa fra Buvika” (det er Trude Klevelands egne ord…hehe) fikser dette. Kjører en tur til Buvika i kveld med Sunflower, og får en skikkelig gjennomgang av Trude, så får vi håpe det løsner fort.

Men tilbake til lillepia vår; Utopia, fikk en fin gjennomføring på Leangen i går. Hele fire 3-åringer møtte, så det ble et eget tre-årsløp, og de fikk alle en fin gjennomgang, og travet i samlet felt og jobba bra hele gjengen. Utopia kom inn på tia; 1.50.8 – ny pers. hihi, og det med et par galopper.

Hjemme på Remarka er det lite galopp i henne, og sist hun gikk et arbeid der, gjennomførte hun en 1800m på 1.45 med speedcart bak. Det uten galopp. At hun “spretter” litt letter på Leangen kan skylles to saker; nytt/spennende/osv, samt baneunderlaget. Remarka er fast og fin, flott bane som som tåler både regn og tørke uten å bli blaut/hard osv. Rett og slett superfint underlag der. På Leangen er det finere grus, og det blir fort “sukker-sand” og vel løst i spor en. Det fiksa ikke Utopia i allefall. Hun er lita, men har et langt steg, og strever i “sukker-sand”. Men vi prøver igjen om 14 dager, forhåpentligvis blir det tur med både Sunflower og Utopia da, siste rutinekjøring i vår, og DEN må vi få med oss.

2013mai28-utopia_01

Her står Utopia sidenav Trude sin lille fine hingstebasse; Tyran Fabienne. Godt og varmt til begge to (fantastisk flott vår for tiden Sol).

Bilde fra Silje:

2013mai28-rutine_01

Status for Eldjenta:

Ikke noe egg på gang, som forventet etter ei uke på boks på Veterinærhøyskolen. Hun har fått hormonbehandling, og skal sjekkes igjen på fredag, får håpe det setter litt fart i egg-produksjonen :-).

Annelise

Ingen kommentarer: