onsdag 19. juni 2013

Flokken fulltallig :-)

I går tok jeg en “svipptur” til Dombås, og hentet hjem ei drektig Eldjenta :-) Lykke Rødt hjerte!!. Hun så fin ut etter å ha levd ute i flokk med andre hopper, mange hopper – populær hingst Åsajerven! Noen skrammer og bitemerker fra de litt mere rutinerte avlsmærrene, men ellers i fin form. Hun stressa litt i starten på hjemturen, men logga etterhvert av, som om hun skjønte at ferden gikk nordover og hjemover!

Vel hjemme på stall ble det gjensynsglede :-) Utopia var lykkelig for å få hjem bestevenninna si, og Eldjenta satte åpenbart pris på å komme hjem til boksen sin.

2013jun18-utopia_01

Trivsel blant hoppene :-)

2013jun18-eldjenta_01

Og det tok ikke lange stunden før hun sovna Eldjenta, godt å være hjemme igjen!!

Om drøye 10 måneder, så skal altså Eldjenta få føll, i samme boksen hun selv ble født i for 4 år siden ! Rart :-)) Termin blir 1 mai 2014, jeg kan nesten ikke vente ;-).

Hun får slappe av noe dager, så blir det sko på alle fire, og rolig trening. Hun har vært borte ca en måned, og hadde sin siste treningøkt 22 mai på tredemølla (Veterinær Instituttet Oslo). Da gikk hun et voldsomt imponerende arbeid, og viste at hun er frisk og rask “all over”. Hun imponerte veterinæren og gjengen i Oslo, omtrent like mye som Åsajerven hadde imponert der som 4 åring. Han hadde vist enormt kapasitet den gangen, bedre enn voksne elitehingster de hadde testet, så dette lover bra for framtiden. Føllet kan arve pappa’n sin løpshode og lynne, og resten kan Eldjenta bidra med – DA bli det bra :-) hehe.

Sola skinner fra blå himmel, og flokken får ute på gress og kose seg i dag :-) Sunflower skal ha ei treningsøkt, og strengt tatt skulle også Lill Faksa det, men hun har tråkka av seg ei sko, så Jørgen får slå på den først :-)

Annelise

Ingen kommentarer: