mandag 10. juni 2013

Helgepyssel i regnvær :-)

Jada, helga kom med masse nedbør, trivelig for de som sitter inne på arbeid hele uka !! Det er roligere dager i stallen nå når Eldjenta står på Dombås. Venter på UltraLyd, blir ikke henta hjem før hun er konstantert drektig. Alf trives nordpå, og vi har rolige og trivelige dager med den lille flokken på Trøen, regn eller ikke Smilefjes som blunker.

Lørdagen fikk Utopia et arbeid på lokalbanen, etter kun stryketrening siden siste rutinekjøring. Det flyter greit nok! Hun er ikke sterk nok bak enda til å bredde ut skikkelig, trenger mere styrke. Klarer det fint tidvis, men ikke når hun blir sliten. Siden vårens siste rutinekjøring er på tirsdag, tar vi henne med, fin mental trening om ikke annet ;-). Så blir det en periode med kun styrketrening igjen.

Noen glimt fra treninga på lørdag. Hun har god arbeidsmoral nå, jobber greit alene også, og har litt mere “futt” enn storebror (som ikke gidda jobbe nevneverdig uten treningsmakker ;-).

Sunflower har fått masse alternativ trening siste uka, bare rideturer i marka, så offroad som mulig. Da finner vi nye “stier” – eller, her var det ikke mye sti i det hele tatt, men fint terreng å ri i:

2013jun9-sun_02

Rir bare på “måfå” litt rundt om kring, opp og ned osv, masse bøy og tøy for Sunflower. Så avslutter vi økta på stallgulvet med skikkelig tøyning, det liker hun godt, og jeg får god respons av damen.

I helga tok Jørgen ei skikkelig økt, først litt tømlongering på ridebanen, så en kjøretur til lokalbanen etterpå. Travet fungerer bedre nå, dvs hun får til å trave!! Så vi er på rett vei :-) Jobber ganske bra i volta også:

Litt “av og på”, men det går bedre og bedre. Får bare fortsette slik, og håpe hun snart er tilbake i den formen hun var like før “det skar seg” i bekken igjen.

Annelise

Ingen kommentarer: