onsdag 12. juni 2013

Vårens siste Rutineløp for Utopia

Var i går, og det gikk veldig greit. På siste bortre, klarte hun endelig (ved hjelp av sidestenger som kusken tok i bruk, kusk = undertegnede ;-) og stokke beina sine rett, og da hadde hun noen gir til gitt !! Når travet endelig stemte, og hun fikk sortert begge bakbeina utenfor frambeina, så fløy hun av gårde :-). Veldig morro oppløp i går, og jeg tror hun koste seg selv også, der hun plukka hest etter hest – helt til det gikk litt for fort, og galoppen kom. Må nesten ta litt ansvar for den selv, jeg kunne ha støttet henne noe mere, men ble vel revet med av Utopia’s iver og fart ;-)

Hadde med pulsbelte i går, og hun har slettes ikke slitt seg ut, har hatt en snittpuls i løpet på 190, og maksimalt 211 over mål, for så å “stupe” ned raskt etter arbeidet. Første runden bærer preg av “joggepuls” – så hun er det godt nok trent rent kondisjonsmessig. Men det er mere å gå på styrkemessig, spesielt venstre siden bak, er svakere enn høyresiden. Vi får jobbe mere med styrken, og teknikken, slik at hun kan holde farten på oppløpet i går – over et helt løp ! DA blir det bra :-)

2013jun11-utopia_01

Etter en velfortjent dusj, er det rett i “pysjamasen” og ut å spise litt kveldsmat :-) Overraskende masse gress på Leangen – noe Utopia setter pris på, hun tar en liten gartnerjobb før vi returnerer til Trøen og resten av flokken der.

Annelise

Ingen kommentarer: