mandag 29. juli 2013

Godkjent prøveløp for Sunflower :-)

Sånn, da er vårens/sommerens mål for Solsikka i boks; godkjent prøveløp !! :-D. Gjennomførte med flott stil i sommervarmen, og dermed er Dronninga endelig som løpshest å regne – på tide kanskje ;-)

Vi får håpe og tro at tålmodighet lønner seg, og at vi nå klarer å holde damen frisk og rask, myk og smidig i sine muskler, slik at det blir litt løpskjøring utover nå. Eldjenta har ikke mange løpene igjen før hun “går av med” svangerskapspermisjon, og da er det kjekt å få i gang de andre damene, slik at vi kan dra på travløp selv om Eldjenta får en lengre pause.

2013-jul29_-synflower_01

Sunflower selv smilte fra øre til øre, og storkosa seg på banen. Det var lunchtrav, og jeg drog alene innover siden Jørgen sin sommerferie er over. Line kom på banen og hjalp til, og tok samtidig en del bilder :-)

2013-jul29_-synflower_02

Bjørn Garberg var hyra inn som kusk, men hadde mange og varme, så den jobben tok jeg selv.

2013-jul29_-synflower_03

Bittelitt tid til å “kjenne på” mærra ble det før start, og hun kan da strekke på “labbene” sine:

2013-jul29_-synflower_04

Sunflower er veldig myk og fin i bevegelsene for tiden, og traver klokkerent! Litt hissig var hun i starten, og spratt over i galopp, men kom raskt “på beina” igjen, og fullførte løpet etter disse tider: ca 1.24 første 500m, 1.22,5 første 1000m og siste runden i 18-tempo, sluttid; 1.21.0 – Pent synes vi :-)

2013-jul29_-synflower_05

Her kjøres oppløp, Sunflower bestemmer seg for å passere en “konkurrent” :-)

2013-jul29_-synflower_06

Passerer hesten før mål, og går en flott oppløp. Nå melder vi til løp, og kommer forhåpentligvis med i Rekruttløp for varmblods neste mandag. Nå får vi bare krysse fingrene for at helsa holder, og at låsninger og annet tull i bekken er historie Gapskratter.

Annelise

Ingen kommentarer: